Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Συνάντηση Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη και Μητσοτάκη σε σπίτι γνωστού δημοσιογράφου. Του Δημήτρη Μπεκιάρη


Μία συνάντηση με ουσία, ιδιαίτερους συμβολισμούς και φυσικά κάτω από άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε πριν από ημέρες σε σπίτι πασίγνωστου δημοσιογράφου και αποκαλύπτει σήμερα το PERIODISTA.GR.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (Τζίγγερ), ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκαν...

τις ημέρες που στο προσκήνιο βρισκόταν η πώληση των μετοχών του Mega Channel και η εξαγορά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. 
Εκτός από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση, τους δύο πανίσχυρους επιχειρηματίες και τον δημοσιογράφο, στη συνάντηση ήταν παρών ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος συνεργάζεται πολύ στενά τόσο με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, όσο και με την πλευρά Μαρινάκη, ενώ συνδέεται οικογενειακά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού έχει παντρευτεί την αδερφή του. 
Ο Ισίδωρος Κούβελος, φέρεται σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, να έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο ή αν θέλετε τον ρόλο του συνδετικού κρίκου, ώστε όλες οι πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. 
Τι περιείχε το μενού της συνάντησης; Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες υπήρξε συνεννόηση και επιβεβαιώθηκε η συναντίληψη από όλες τις πλευρές για το πως θα πραγματοποιηθεί συντονισμός στο "καυτό" πεδίο των media την επόμενη ημέρα. Εξάλλου, στην παρούσα συγκυρία, ο χώρος των media αναδιατάσσεται με τις αλλαγές να είναι τεκτονικές, με τις ζώνες επιρροής που διαμορφώνονται να μοιάζουν με ναρκοπέδιο. 

Η συνάντηση προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον δεδομένου ότι στα χέρια του επιχειρηματία και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, έχει ήδη περάσει το 20% του τηλεοπτικού σταθμού, Mega Channel, ενώ ο ίδιος διεκδίκησε τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, ο οποίος τελικά πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί και με το 22% του καναλιού. 


Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα γράφονται, λέγονται και ακούγονται πολλά για τις συμμαχίες που συγκροτούνται ή θα συγκροτηθούν στο Mega Channel από τη στιγμή που έχουν εισέλθει δυναμικά στη μετοχική σύνθεση της "Τηλέτυπος" τόσο ο Ιβάν Σαββίδης, όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το ισχυρότερο σενάριο, το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του πασίγνωστου δημοσιογράφου και αποκαλύπτει σήμερα το PERIODISTA.GR, είναι εκείνο της συγκρότησης ισχυρού μετώπου μεταξύ Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη. 

Εκείνο που πρέπει να σημειώνεται είναι πως ούτως ή άλλως οι σχέσεις Μαρινάκη και Βαρδινογιάννη βρίσκονται σε εξαιρετικά καλό σημείο και επίπεδο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ενθουσιάστηκε από όσα άκουσε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι ενδεικτικό μάλιστα πως οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους, το οποίο είναι άγνωστο αν έχει πραγματοποιηθεί ήδη.

Έχει και αυτό τη σημασία του, η "χημεία" δηλαδή ανάμεσα στην πλευρά Βαρδινογιάννη και στον Κυριάκο Μητσοτάκη αν αναλογιστεί κανείς ότι όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας διοργάνωσε "σταυροφορία" καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για διαπλοκή με ισχυρά συμφέροντα καθώς φοβήθηκε πως θα χάσει τον έλεγχο στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας.


 Η αλήθεια των πραγμάτων, πάντως, τα γεγονότα και κυρίως το γεγονός ότι τα ισχυρότερα ΜΜΕ της χώρας περνούν στα χέρια των στενών φίλων του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive