Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΚΑΖΑΚΗΣ: Λαϊκό προσκύνημα χωρίς λαό.

Για πρώτη φορά στη μεταπολεμική ιστορία της Ελλάδας εκτίθεται σωρός πολιτικού, πρώην πρωθυπουργού, σε λαϊκό προσκύνημα κι ο λαός αδιαφορεί τελείως. Η απουσία του λαού από το λαϊκό προσκύνημα ήταν κάτι περισσότερο από εκκωφαντική...
Τόσο πολύ πού ούτε οι κάμερες δεν μπόρεσαν να συγκαλύψουν. Ο λαός και ιδιαίτερα ο λαός της ΝΔ έδωσε την έμπρακτη απάντησή του στην οικογένεια Μητσοτάκη, η οποία ποδοπάτησε κάθε ιερό και όσιο προκειμένου να χρησιμοποιήσει το λείψανο για τις δικές της πολιτικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες. Έδωσε επίσης έμπρακτη απάντηση και στη συμμορία των αγιογράφων από δεξιά και αριστερά, που άρπαξαν την ευκαιρία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Ο λαός μας που τίμησε μαζικά ακόμη και τον δικτάτορα Μεταξά, γιατί θεωρούσε ότι είπε το ΟΧΙ, έδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας σ’ όλους αυτούς που ούρλιαζαν για να τρομοκρατηθούν όσοι και μνήμη διαθέτουν και λογική και αξιοπρέπεια. Έδειξε στην πράξη πώς όποιος δεν σέβεται τους νεκρούς της καθημερινότητας και της βιοπάλης, όποιος δεν σέβεται το παιδί του διπλανού που μένει άνεργο, ή τον πατέρα του γείτονα που μένει χωρίς σύνταξη, όποιος δεν σέβεται την πατρίδα και στην πρώτη ευκαιρία την ξεπουλά και μάλιστα στον πρώτο τυχόντα μαφιόζο, όποιος ζητά το αίμα του ελληνικού λαού επί πίνακι επειδή διαμαρτύρεται, αυτός δεν μπορεί να απαιτεί κανενός είδους σεβασμό μετά θάνατο.
Η περίοδος του ψεύδους και της απάτης πέρασε οριστικά. Ο λαός μας έμαθε να μην άγεται και να μην φέρεται. Έμαθε με τον σκληρό τρόπο να απαντά στους φραγκολεβαντίνους και νεοβαυαρούς ότι όχι ο νεκρός δεν δεδικαίωται. Έμαθε επιτέλους να απαντά με την πράξη του σ’ όσους ουρλιάζουν με τους κυνόδοντες να στάζουν αίμα «ο βασιλεύς απέθανε, ζήτω ο βασιλεύς!» με το μόνο αληθινό: Ο βασιλιάς είναι γυμνός! Κι έτσι άφησε μόνο τον υπόκοσμο της επίσημης πολιτικής και τα τρωκτικά του δημόσιου ταμείου, αλλά και του δημόσιου πλούτου, να θρηνούν για τον εκλιπόντα προστάτη τους Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2017/06/blog-post_1.html

4 σχόλια:

  1. Το κακό που έκαναν οι Μιζοτάκηδες στην Ελλάδα και τη Νου-γόνο-Δούλα δεν έχει προηγούμενο.

    Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με αυτή την ιστορία της οικογένειας του Μήτσο-Ντόρα-Κούλα.

    Η προσφορά τους στον τόπο τα αναρίθμητα σκάνδαλα (ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, SIEMENS, ΞΥΣΤΟ, ΜΑΥΟ, ΝΗΕΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ , ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ , ΙΠΠΙΚΟΙ, ΕΡΡΥΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΚΤΛ …ΚΤΛ…ΚΤΛ…) και το χειρότερο όλων η δημιουργία της Ντορό-φαύλο-κρατίας που ρούφηξε το μεδούλι των Ελλήνων.

    Η οικογένεια Μητσοτάκη έγινε κατά τους γνώστες, μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ευρώπης χωρίς ποτέ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να έχει ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο έκτος από την πολιτική.

    Η φαμίλια Μιτσοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή επί μια εξηκονταετία και έχει αφαιμάξει τα δημόσια ταμεία





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μιζοτακισμός είναι η πεμπτουσία του Μητσοτακισμού !!!

    Ο Μαζοχισμός είναι η ασθένεια του Ελληνισμού

    Η Ντοροφαυλοκρατία είναι η ραχοκοκαλία της Νέας Μιζοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντοτε οι Έλληνες τολμούσαν τους νεκρούς έστω και αν ήσαν αντίπαλοι. Τόσο πολύ αλοτριοθήκαμε, που και αυτήν την αρετή και την λεβεντιά μαγαρίζουμε ; Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φαμίλια Μιζοτάκη ταλαιπωρεί την Ελληνική πολιτική σκηνή επί μια εξηκονταετία και έχει αφαιμάξει τα δημόσια ταμεία.

    Δεν ξεχνά κανείς ότι η Ντόρα και ο Κούλης πήραν πολλά από τα χούγια του του ψηλού.

    Φτάνει πια, με τα απολειφάδια του Μητσο-Ντορα-Κουλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive