Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Τα πάρτι του Αλβανού κροίσου. Η βίλα των οργίων στο Καβούρι με κόκες και μοντέλα

Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη μεγάλη ζωή που έκανε ο Αλβανός μεγιστάνας που συνελήφθη ως εγκέφαλος του κυκλώματος που έφερε στην Ελλάδα τα 20 κιλά υψηλής ποιότητας κοκαΐνης από την Κολομβία με σήμα το κουνελάκι του «Playboy».  ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ..

Ο γνωστός Αλβανός κροίσος είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες των Βαλκανίων και κατάγεται από οικογένεια η οποία έχει πρόσβαση στο σύνολο σχεδόν του πολιτικού κόσμου της πατρίδας του.
Ο πάμπλουτος Αλβανός μάλιστα μοίραζε τον χρόνο του μεταξύ της πολυτελούς βίλας του στο Καβούρι, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, και της μόνιμα νοικιασμένης σουίτας σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Αθήνας.
Στον ελεύθερο χρόνο του συνήθιζε να καλεί στο Καβούρι μοντέλα από την Ιταλία, με όλα τα... έξοδα πληρωμένα, και δίπλα στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα διοργάνωνε ολονύχτια πάρτι οργίων με καλεσμένους «κολλητούς» φίλους. Παράλληλα, ήταν και μόνιμος θαμώνας στις μεγάλες πίστες της Αθήνας, ενώ και στη σουίτα που νοίκιαζε στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο φέρεται ότι... διανυκτέρευσαν καλλονές όχι μόνο από την Ιταλία, αλλά και από την Ελλάδα.
Το κύκλωμα αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα, ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ασφάλειας Αττικής, όπου συνελήφθησαν ένας από τους γνωστότερους Ελληνες επιχειρηματίες της Θεσσαλίας και πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας, ο Αλβανός μεγαλοεπιχειρηματίας στον κλάδο της επεξεργασίας φυσικού αερίου, καθώς επίσης ο γενικός διευθυντής και ο μάνατζερ της εταιρίας του.
Επιπλέον, ο Αλβανός εμπλέκεται και στη διαδικασία εισόδου του ναρκωτικού στην Ελλάδα, απευθείας από τα καρτέλ της Κολομβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive