Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ο Αναρχοαλήτης επικεφαλής του ΚΕΕΡΦΑ Πέτρος Κωνσταντίνου, που καίει μονίμως την Ελληνική σημαία, ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ: "Να πάνε σε διαμερίσματα οι λαθρομετανάστες του Ελληνικού". ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Να πάνε σε διαμερίσματα ζήτησαν 25 οικογένειες προσφύγων από το Ελληνικό
Ξεκίνησε η επιβίβαση των πρώτων λαθροπροσφύγων από τις τρεις δομές του Ελληνικού στα πούλμαν που έχει μισθώσει ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης.
Αποτέλεσμα εικόνας για επικεφαλής του ΚΕΕΡΦΑ Πέτρος Κωνσταντίνου
Προτεραιότητα δίνεται στις οικογένειες, οι οποίες...
Σχετική εικόνα
κατά την καταγραφή που έγινε τις προηγούμενες ημέρες από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το ΔΟΜ πήραν ένα σημείωμα με το νούμερο του κοντέινερ στο οποίο θα διαμείνουν στη νέα δομή φιλοξενίας στη Θήβα, σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για επικεφαλής του ΚΕΕΡΦΑ Πέτρος Κωνσταντίνου
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής η επιχείρηση εξελίσσεται ομαλά χωρίς αντιδράσεις και με τη παρουσία εκπροσώπων του ΔΟΜ και παρατηρητών της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. 
Σχετική εικόνα
Ωστόσο, όπως δηλώνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αναρχοαλήτης επικεφαλής του ΚΕΕΡΦΑ Πέτρος Κωνσταντίνου, χθες το βράδυ περίπου 25 οικογένειες που διαμένουν στην αίθουσα αφίξεων του παλαιού αεροδρομίου αντέδρασαν για τη μεταφορά τους στη Θήβα, ζητώντας να πάνε σε διαμερίσματα. 
Αποτέλεσμα εικόνας για επικεφαλής του ΚΕΕΡΦΑ Πέτρος Κωνσταντίνου
Ο ίδιος σχολίασε ότι η μεταφορά των μεμονωμένων προσφύγων στο Τμήμα Αλλοδαπών συνιστά σύλληψη.
Σχετική εικόνα
Όπως έγινε γνωστό από τους μεμονωμένους λαθροπρόσφυγες περίπου 60 θα μεταφερθούν στη Θήβα, 50 στα Οινόφυτα και 50 στο Δερβένι.

1 σχόλιο:

  1. ενα σοβαρο κρατος θα ειχε ηδη απελασει τον πετρο κωνσταντινου για ολες τις εχθρικες ενεργειες που κανει στην ελλαδα καθως προκειται για κυπριο πολιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive