Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

"Θερίζει" ο Ροζουλί φασισμός. Νυχτερινές «επισκέψεις» της αστυνομίας στα σπίτια μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών


Αστυνομικοί πήγαν το βράδυ της Τετάρτης στα σπίτια δύο εκπαιδευτικών, που συμμετέχουν στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη. Είχε προηγηθεί, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, απόπειρα συλλήψεων ατόμων που βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο της πόλης και ακύρωσαν, για ακόμα μία εβδομάδα, τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς...
 Πρόθεση των αστυνομικών, σύμφωνα με πηγές του TPP, ήταν να οδηγήσουν τους εκπαιδευτικούς (που δεν βρίσκονταν στα σπίτια τους εκείνη τη στιγμή) στο τμήμα, προκειμένου «να υπογράψουν ένα χαρτί».

«Η μαζική παρέμβαση δεκάδων αγωνιστών απέτρεψε τις άμεσες συλλήψεις, δηλώνοντας ότι καμιά προσπάθεια τρομοκράτησης δεν θα περάσει» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενώ για τις αστυνομικές «επισκέψεις» και τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης τονίζει ότι «η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη για ενέργειες συμβολαιογράφων, εισαγγελέων και αστυνομίας που στοχοποιούν αγωνιστές με αναζητήσεις σε σπίτια και απειλή διώξεων».

Ο Συντονισμός καταγγέλλει επίσης ότι «η εισαγγελία Θεσ/νίκης που μόλις δύο βδομάδες πριν (αλλά και πολλές άλλες στο παρελθόν) όχι μόνο αρνήθηκε τη σύλληψη συγκεκριμένων συμβολαιογράφων που κατάφωρα παραβίαζαν τη νομότυπη διαδικασία των πλειστηριασμών, σήμερα για να «προστατέψουν» τους ίδιους συμβολαιογράφους, προσπάθησε να συλλάβει αγωνιστές». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive