Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. «Πιάτσα» ΣΚΛΗΡΩΝ ναρκωτικών ΚΑΙ η Νομική της Αθήνας. ΦΩΤΟ & ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ. Οι "Ζωντανοί νεκροί" της Αθήνας. Αφηγήσεις χρηστών που ΣΟΚΑΡΟΥΝ

«Πιάτσα» ναρκωτικών και η Νομική της Αθήνας
ΚΕΝΤΡΟ διακίνησης και χρήσης σκληρών ναρκωτικών έχει γίνει ο χώρος έξω από την Νομική Σχολή και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, λίγα μέτρα μακριά από την Ακαδημία, την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Εθνική Βιβλιοθήκη...

Η οδός Μασσαλίας βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο , αφού συνδέει τον σταθμό Πανεπιστήμιο του μετρό με τα γραφεία , τις κατοικίες και τα μπαράκια στη Σκουφά στα Εξάρχεια. 
Σήμερα, στον άλλοτε μποέμικο πεζόδρομο κυριαρχούν η οσμή του θανάτου και η χρήση ναρκωτικών, και η Μασσαλίας, από σημείο συνάντησης φοιτητών και όαση δροσιάς, έχει μεταβληθεί σε μία από τις μεγαλύτερες πιάτσες που χρησιμοποιούν σκοτεινά κυκλώματα για να πουλήσουν τον θάνατο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία" η παρουσία των ουσιοεξαρτημένων αυξάνεται, όταν οι διακινητές επισκέπτονται τον πεζόδρομο.
Ουσιοεξαρτημένοι μέρα μεσημέρι έκαναν χρήση ναρκωτικών δίπλα στους περαστικούς. Μια ομάδα τουριστριών που περνούσε από το σημείο αντίκρισε με δέος τα σύνεργα του θανάτου πάνω σε ένα πεζούλι. 
Οι τρεις νεαρές αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, έβγαλαν τα κινητά τους και φωτογράφισαν τα "μακάβρια αξιοθέατα".
Το χώμα είναι σπαρμένο με σύριγγες και απομεινάρια χρήσης σκληρών ναρκωτικών , κυρίως ηρωίνη. Κάτω από τα δένδρα , μέσα στις φυλλωσιές και στους θάμνους, γύρω από τα παγκάκια υπάρχουν χρησιμοποιημένες σύριγγες.
 Η οσμή είναι αποπνικτική, καθώς το έδαφος είναι γεμάτο σκουπίδια, σάπια φύλλα, ξερά χόρτα, χαρτιά, μπουκάλια και ακαθαρσίες. Αιτία για τη δημιουργία της πιάτσας είναι η στρατηγική θέση του πεζοδρόμου της Μασσαλίας δίπλα σε πανεπιστημιακό κτίριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive