Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

...οι οργανωμένες "ΜΚΟ πουτανίτσες" που υπερασπίζονταν τα Χειμερινά Ανάκτορα, που είχε τη φωλίτσα του ο Κερένσκι, κάτι σαν Τσίπρας ας πούμε!

Τα Αμερικανάκια αυτά, σε εντεταλμένη υπηρεσία (και με φορτωμένες δολάρια τις τσέπες ακριβώς για να μας υποβαθμίσουν ως λαό και έθνος) και δεν βρίσκεται ένας ξεφτιλισμένος εισαγγελέας να τους μαζέψει για προσβολή δημοσίας αιδούς! Τέτοια ηθική φαίνεται πως...
καλλιεργούν κάποιοι και στα έρημα παιδιά τους! Μα σαν έρθει εκείνη η ώρα δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν! Όπως δεν ήξεραν και εκείνες οι οργανωμένες "ΜΚΟ πουτανίτσες" που υπερασπίζονταν τα Χειμερινά Ανάκτορα, που είχε τη φωλίτσα του ο Κερένσκι, κάτι σαν Τσίπρας ας πούμε!Elen Zafeir

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ.ΔΗΛ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 97% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΛΑ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟ Η΄ΛΕΝΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive