Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Η αυτοπεριθωριοποίηση πούστηδων & πουστρών. Αφού θεωρούν φυσιολογική την ιδιαιτερότητά τους -ΑΚΟΜΑ κι ο τσίπρας- ΓΙΑΤΙ της βάζουν ταμπέλες;

Αποτέλεσμα εικόνας για πουστάρω γιατι γουστάρω
ΚΑΙ διπλωμάτες από 29 χώρες συμμετέχουν στο Athens Pride. 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Αθήνα, υποστηρίζει το Athens Pride και αναφέρεται στη συμμετοχή πολλών πρεσβειών στο γεγονός:...
“Οι διπλωμάτες από τις πρεσβείες της Αργεντινής, της Αυστραλίας, του Βελγίου, της Βενεζουέλας, της Βραζιλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Δανίας, της Ελβετίας, της Εσθονίας, του Ηνωμένου Βασίλειου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, της Ιρλανδίας, του Ισραήλ, της Ισπανίας, της Ιταλίας, του Καναδά, της Λετονίας, της Λιθουανίας, του Λουξεμβούργου, του Μεξικού, της Νορβηγίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Σλοβενίας, της Σουηδίας, της Τσεχικής Δημοκρατίας, της Φινλανδίας, και της Χιλής στην Ελλάδα στηρίζουν και πάλι, με τη συμμετοχή τους, το Φεστιβάλ και την Παρέλαση Υπερηφάνειας Αθήνας – Athens Pride- που θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά στην Πλατεία Συντάγματος, στην καρδιά της πόλης της Αθήνας’.
Το κεντρικό μήνυμα του φετινού Athens Pride είναι: “ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ” και η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας ότι: “αναδεικνύει τις δυσκολίες κοινωνικής αποδοχής που αντιμετωπίζουν τα LGBTQI (lesbian, gay, bisexual, transgender, queer, questioning, intersex) άτομα στην Ελλάδα. Ο όρος «παιδεία» εμπεριέχει, με την ευρύτερη του έννοια, τη σχολική εκπαίδευση, την αγωγή, τη δια βίου μάθηση και τον εκπαιδευτικό πολιτισμό μιας κοινωνίας. Οι χώρες μας στηρίζουν σαφώς τα δικαιώματα των LGBTQI ατόμων, εκφράζοντας έτσι την ευαισθητοποίηση τους για την προώθηση των οικουμενικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων’.
Η ανακοίνωση κλείνει, λέγοντας: “Όπως το Athens Pride, έτσι κι εμείς επιθυμούμε έναν κόσμο, στον οποίο αξίες, όπως η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού, θα τυγχάνουν απόλυτου σεβασμού. Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν μια ευκαιρία να υπογραμμίσουμε την αξιοπρέπεια και την ισότητα όλων των ανθρώπων.

2 σχόλια:

  1. Τελικά από αηδία και μόνον, θα γίνω μουσουλμάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ΄΄

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive