Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Η Τουρκάλα «Τσουμπουκλού» παίζει παράνομα παιχνίδια στην υφαλοκρηπίδα μας μεταξύ Χίου - Ικαρίας. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μεταξύ Χίου και Ικαρίας αρμένισε παράνομα το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Τσουμπουκλού»
Τριήμερο συνεχών προκλήσεων από την Τουρκία με δύο Navtex για τις οποίες η Άγκυρα δεν έχει την δικαιοδοσία να εκδίδει για τις περιοχές που θεωρεί πως δεσμεύει. Στην πρώτη περίπτωση με την Navtex 582/17 η Τουρκία μέσω το σταθμού της Σμύρνης, δέσμευσε χωρίς να έχει την δικαιοδοσία, περιοχή μεταξύ Χίου και Ικαρίας...
προκειμένου να διεξαχθούν έρευνες από το ερευνητικό σκάφος του τουρκικού ναυτικού TCG «Τσουμπουκλού» (TCG ÇUBUKLU) στις 6 και 7 Ιουνίου.
rewrwer
dsfsf
Το… «Τσουμπουκλού» πέρασε όντως από το Αιγαίο χθες και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχε το Newsbeast.gr το σκάφος το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασε τα Στενά των Δαρδανελίων.
Η Αθήνα εξέδωσε την Navtex 132/17 στην οποία επισημαίνετε πως ο τουρκικός σταθμός δεν έχει την σχετική δικαιοδοσία.
sdfs
Στο βίντεο είναι πλάνα από παλαιότερη διέλευση του πλοίου από τα στενά της Χίου
Στην δεύτερη περίπτωση με την Navtex 586/17 η Τουρκία «έκλεισε» για άσκηση πυρών περιοχή νότια του Καστελόριζου για τις 8 Ιουνίου και η Ελλάδα απάντησε με την αντιNavtex 298/17.
deww
gfhfhjgf
rteteteete
Γεγονός είναι πως η Άγκυρα έχει εξαγγείλει έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων τόσο σε Αιγαίο όσο και Μεσόγειο, ενώ εξόδους από τους λιμένες τους έχουν πραγματοποιήσει και τα σκάφη «Τσεσμέ» και «Πίρι Ρέις» στο Αιγαίο αλλά και το «Μπαρμπαρός» στην περιοχής της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive