Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους ισλαμιστές τρομοκράτες να κινούνται ήρεμοι πριν αρχίσουν τη σφαγή. Με ψυχραιμία περπατούν πριν θέσουν σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου τους

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους τρομοκράτες να κινούνται ήρεμοι πριν αρχίσουν τη σφαγή
Η βρετανική εφημερίδα express έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφονται οι φερόμενοι ως δράστες του αιματηρού τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο να περπατούν ήρεμοι λίγο πριν μπουν σε ένα εστιατόριο και συνεχίσουν το δολοφονικό τους έργο. Και οι τρεις δράστες έπεσαν νεκροί...
από τα πυρά αστυνομικών, ενώ τουλάχιστον ένας εξ αυτών έφερε ζώνη που προσομοίαζε να έχει εκρηκτικά στη μέση του- αποδείχθηκε στη συνέχεια, ότι ήταν ψεύτικα.
Το βίντεο, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της Express έχει τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο. Οι δράστες ελάχιστα λεπτά νωρίτερα έχουν πέσει με το λευκό βαν πάνω στον κόσμο στη Γέφυρα του Λονδίνου, έχουν εγκαταλείψει το όχημα και κινούνται προς την πολυσύχναστη περιοχή του Μπόροου για να θέσουν σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου τους.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου επενέβη μέσα σε οκτώ λεπτά από τη στιγμή που εκλήθη και οι δράστες εξουδετερώθηκαν επί τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive