Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΑΓΡΙΑ Οργή «καραμανλικών» στα «ακροδεξιά σαπρόφυτα» της ΝΔ Γεωργιάδη και Βορίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για Οργή «καραμανλικών» κατά Γεωργιάδη και Βορίδη
Επίθεση Α.Αντώναρου στα «ακροδεξιά σαπρόφυτα» της ΝΔ που θέλουν την παραίτηση Π.Παυλόπουλου.  Τα τελευταία έτη, διατείνεται μια «υπόγεια» διαμάχη εντός των κόλπων της Νέας Δημοκρατίας, με τη μία πλευρά να στελεχώνεται από παλαιά ηγετικά πρόσωπα του κόμματος, ιδιαίτερα κοντά στον Κ.Καραμανλή....
 Αντιθέτως από την άλλη, ενυπάρχει μία «κλίκα» νεότερων στελεχών που εντάχθηκαν στο ιστορικό κόμμα, προερχόμενα εκ των δεξιών παρυφών του. Μάλιστα, αυτά έχουν φτάσει ψηλά στην ιεραρχία, πλαισιώνοντας τον ίδιο τον Κ.Μητσοτάκη   Ακολούθως, κατά περιόδους επιτελείται κάποια «έκρηξη» από μία εκ των δυο πλευρών, δίνοντας τροφή στα δημοσιεύματα.  Ο Ε. Αντώναρος συνήθης εκφραστής της «Καραμανλικής» πτέρυγας δημοσίευσε μια ιδιαίτερα οργισμένη ανάρτηση, κατά την οποία φωτογραφίζει τους «ακροδεξιούς» πολιτικούς που έχουν καταφανώς αναρριχηθεί στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας, στενά συνεργαζόμενοι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά αυτήν του, την σφοδρή επίθεση απευθύνει βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας, εμμέσως πλην σαφώς, τους κ.κ. Α.Γεωργιάδη και Μ.Βορίδη ως «ακροδεξιά σαπρόφυτα», θεωρώντας τους πίσω από το δημοσίευμα που επιτέθηκε κατά του προσώπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.  Δείτε την ανάρτηση του.

3 σχόλια:

  1. Μάκη και Αδωνη. Την πρόσβαση πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς. Παλιός φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΛΑΓΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάκη και Αδωνη. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς. Σας το είχα πει. Παλαιός φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive