Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ. Νέο νομοσχέδιο αρπάζει τα παιδιά από τους γονείς στον Καναδά! ΒΙΝΤΕΟ

Νέο νομοσχέδιο αρπάζει τα παιδιά από τους γονείς στον Καναδά! ΒΙΝΤΕΟ
Θα έρθει και στην Ελλάδα ΣΥΝΤΟΜΑ. Η καναδική κυβέρνηση θα μπορεί νόμιμα να απομακρύνει τα παιδιά από τις οικογένειες που αρνούνται να δεχθούν την ταυτότητα φύλου που επιλέγει το παιδί τους, χάρη σε ένα νέο νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο 89:...
"Δράση Υποστήριξης παιδιού, νεολαίας και οικογενειών 2017", εγκρίθηκε την 1η Ιουνίου με ψήφους 63 προς 23. Ο υπουργός Παίδων και Νέων Michael Coteau, ο οποίος εισήγαγε το νομοσχέδιο, δήλωσε νωρίτερα αυτό το έτος ότι η αποτυχία των γονέων να αναγνωρίσουν και να υποστηρίξουν τον αυτοπροσδιορισμό του φύλου του παιδιού τους είναι μια μορφή κακοποίησης παιδιού και ένα παιδί σε αυτή την περίπτωση πρέπει να απομακρυνθεί από το καθεστώς αυτό και να τεθεί υπό προστασία.
 "Θα το θεωρούσα μια μορφή κακοποίησης, όταν ένα παιδί αυτοπροσδιορίζεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αυτός που το φροντίζει λέει όχι, πρέπει να το κάνεις αυτό διαφορετικά", δήλωσε ο Coteau. "Εάν πρόκειται για κακοποίηση και υπόκειται στον ορισμό, τότε ένα παιδί μπορεί να απομακρυνθεί από αυτό το περιβάλλον και να τεθεί υπό προστασία όπου η κακοποίηση σταματά."
 Το νέο νομοσχέδιο αντικαθιστά το παλαιότερο νομοσχέδιο 28, περί παιδιών και οικογενειών, το οποίο διέπει την προστασία των παιδιών, την υγειονομική περίθαλψη και την υιοθεσία.
Ενώ η «ταυτότητα φύλου» και η «έκφραση του φύλου» συμπεριλαμβάνονται στη νέα νομοθεσία ως σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για τον προσδιορισμό "του καλύτερου συμφέροντος του παιδιού", η θρησκευτική πίστη με την οποία οι γονείς αναθρέφουν το παιδί -κι υπήρχε σε προηγούμενους νόμους - έχει αφαιρεθεί και δεν λαμβάνεται υπ'όψιν για την εκτίμηση των καλύτερων συμφερόντων του παιδιού.

 Ο προηγούμενος νόμος δήλωνε ότι ο γονέας ενός παιδιού που το φροντίζει έχει το δικαίωμα να «ορίζει την εκπαίδευση του παιδιού και τη θρησκευτική του ανατροφή». Ο νέος νόμος έχει καταργήσει αυτή την αντίληψη λέγοντας ότι οι γονείς μπορούν να κατευθύνουν την εκπαίδευση και την ανατροφή του παιδιού " σε συνάρτηση με το δόγμα του νεαρού προσώπου, η ταυτότητα της κοινότητας και την πολιτιστική ταυτότητα."Κάποιοι Χριστινοί αντέδρασαν έντονα στο νέο νομοσχέδιο αποκαλώντας το παραβίαση των δικαιωμάτων των γονέων να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους και ευθεία επίθεση στις Χριστιανικές πεποιθήσεις.
 "Με το νόμο 89, έχουμε εισέλθει σε μια εποχή ολοκληρωτικής εξουσίας από το κράτος, όπως ποτέ στο παρελθόν στην ιστορία του Καναδά", δήλωσε ο Jack Fonseca, ανώτερος πολιτικό στρατηγικό μέλος της οργάνωσης Εκστρατεία Συνασπισμού Ζωής "Μην κάνετε κανένα λάθος, ο νόμος 89 αποτελεί σοβαρή απειλή για τους Χριστιανούς και όλους τους ανθρώπους της πίστης που έχουν παιδιά ή που ελπίζουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με υιοθεσία".
 Οι καναδικές υπηρεσίες προστασίας του παιδιού πολλές φορές παρεμβαίνουν με τακτικές μικροπολιτικής  στην ανατροφή παιδιών σύμφωνα με διάφορα περιστατικά.
Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, ένα ζευγάρι Χριστιανών κατέθεσε αγωγή εναντίον της Κοινωνίας Παιδικής Βοήθειας Hamilton μετά την απομάκρυνση δύο παιδιών από την φροντίδα τους, επειδή αρνήθηκαν να πουν στα παιδιά τους ότι το λαγουδάκι του Πάσχα είναι πραγματικό!!!
 «Έχουμε μια πολιτική μη-ψεύδους», δήλωσε ο Derek Baars, ένας από τους γονείς, ως κίνητρο για την ανυπακοή του σε έναν υπάλληλο υποστήριξης παιδιών, ο οποίος διέταξε τον ίδιο και τη σύζυγό του να ενημερώσουν τα δύο κορίτσια που είχαν στη φροντίδα τους, ηλικίας 3 και 4 ετών αντίστοιχα, ότι το λαγουδάκι του Πάσχα είναι πραγματικό.
 "Εξηγήσαμε στην υπηρεσία ότι δεν είμαστε έτοιμοι να πούμε στα παιδιά ένα ψέμα. Εάν τα παιδιά ρωτούσαν, δεν θα τους λέγαμε ψέματα, αλλά δεν θα το αναφέραμε το θέμα από μόνοι μας», είπε ο Baars.
 Πρώτο μέλημα του κράτους και της δικαιοσύνης πλέον είναι το παιδομάζωμα, όταν οι γονείς αρνούνται να παραδώσουν τα παιδιά τους στο εκπαιδευτικό σύστημα της υποταγής και του ελέγχου του νου τους. Οι νόμοι περνάνε για το καλό μας, χωρίς να μας ρωτάει κανείς. Όταν ξυπνήσουμε θα είναι αργά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive