Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΕΔΩ τα έψαχνε ο Πολάκης αλλά στην Κολομβία είναι τα κλεμένα του Αγ,Σάββα

Κολομβιανοί πίσω από τη μαφία που έκλεψε ιατρικά μηχανήματα
Τέσσερις Κολομβιανοί είναι οι δράστες της κλοπής ιατρικών μηχανημάτων από τα νοσοκομεία Άγιος Σάββας, Λάρισας, Λαμίας και Βόλου. Οι δράστες βρίσκονται σε χώρα της Λατινικής Αμερικής ενώ η ΕΛΑΣ εντόπισε ένα μέρος των μηχανημάτων...
που θα επιστραφούν στα νοσοκομεία από όπου επκλάπησαν.
Την πολύκροτη υπόθεση εξιχνίασε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής (ΔΑΑ).
Από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας οι δράστες είχαν αφαιρέσει εξαρτήματα για κολονοσκοπήσεις-γαστροσκοπήσεις αλλά και βρογχοσκόπια.
Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στη Λάρισα, όπου έκλεψαν δύο κολονοσκόπια και δύο γαστροσκόπια από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.
Νωρίτερα είχε σημειωθεί ακόμη ένα «χτύπημα» από τη συμμορία που έχει βάλει στο στόχαστρό της ιατρικά μηχανήματα, αυτή τη φορά στη Λαμία.
Στο Βόλο είχε παραβιαστεί η πόρτα του γαστρεντερολογικού ιατρείου που βρίσκεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο ισόγειο του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive