Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

«Αισιοδοξία ΟΛΘ» για ιδιωτικοποίηση εντός πενταμήνου


Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΘ), Δημήτρης Μακρής, εξέφρασε την αισιοδοξία του για ολοκλήρωση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης μέσα στους επόμενους πέντε μήνες...
Εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ δήλωσε πως ο μόνος λόγος καθυστέρησης της διαδικασίας είναι η συγκέντρωση μεγάλου όγκου δικαιολογητικών. Κατά την ενημέρωση οικονομικών αναλυτών για το 2016 και τις εξελίξεις του 2017, ο Δ. Μακρής εξέφρασε την ελπίδα του για ολοκλήρωση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του λιμανιού εντός του επόμενου πενταμήνου. Δήλωσε πως ελπίζει η ιδιωτικοποίηση να τύχει της ευρύτερης αποδοχής όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

Υποστήριξε πως η κοινοπραξία «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Terminal Link SAS» και «Belterra Investments Ltd.», συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, και «Terminal Link SAS», που θα αναλάβει τις τύχες του ΟΛΘ, θα συμβάλει στο να «αλλάξει και να ανεβεί κατηγορία» το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ δήλωσε ότι η παράταση που δόθηκε για την ολοκλήρωση των φακέλων που πρόκειται να σταλούν στο Ελεγκτικό Συνέδριο, για τον προσυμβατικό έλεγχο, οφείλεται αποκλειστικά στον μεγάλο όγκο των δικαιολογητικών που πρέπει να συγκεντρωθούν.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΠΡΑΡΑΝΟΜΟ.Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive