Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΚΑΖΑΚΟΣ. Και ΗΘΟΠΟΙΟΣ, και ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, και ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ=ΜΥΛΟΣ: "Δεν είπα προδότες τους νέους, αλλά ..."


«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν, είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν να φύγουν», δήλωσε ο Κώστας Καζάκος, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε και τα σχόλια στα social media μετά τις δηλώσεις του περί «προδοσίας»...
των νέων που μεταναστεύουν.
Πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε στην εκπομπή Happy Day του Αlpha και για τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν, σημειώνοντας:
«Ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία».
O διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στη σημερινή του συνέντευξη στο Ράδιο Γάμμα, υποστήριξε ότι «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωσή του:
«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν. Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν».
«Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δισ. ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δισ. ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους», τόνισε ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ.
ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

4 σχόλια:

  1. O ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ '7ετιας';;;;Ο ''ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ'' ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ 4000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο 'ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ' ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ' ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε ΠΌΛΕΜΟ και αν οι νεοι φυγουν ποιος θα μείνει ΟΙ ΛΑΘΡΟ?
    Ο κομμουνιστής Καζάκος μου ειναι αντιπαθητικός αλλα για πρώτη φορά ΛΕΕΙ την αλήθεια.Δεν ειδα τους παππούδες μου στον πόλεμο ,παρ όλο που γνώριζαν πολλές γλώσσες να το ΣΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ!
    Για πρώτη φορά στην ζωη μου θα πω καλό λόγο για τον Καζάκο.Ολοι οι Έλληνες στις ΕΠΆΛΞΕΙΣ
    Ο Καζάκος ωστόσο ας φροντίσει να φύγουν οι ΛΑΘΡΟ που φέρνει και το ΚΚΕ.Ωστε να εχει και ο Ελληνας καποιο συσιτιο.475000ελληνακια πεινανε !!!
    Εξω ο ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΣ που είναι τα SS των Τοκογλύφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kazako syntrofe exeis dykeo.alla pesto kathara. proti fora aristera
    tetio g......i pouthena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΖΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive