Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΒΟΡΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Τα ονόματα «Μακεδονία του Βαρδάρη» και το «Δημοκρατία των Σκοπίων» προτείνει η Αθήνα στα Σκόπια σύμφωνα με την εφημερίδα Real News (πρόταση που είχε ξαναπέσει στο τραπέζι επτά χρόνια πριν, όσον αφορά το πρώτο όνομα, επί διαμεσολάβησης Νίμιτς) Μακεδονία του Βαρδάρη ή Νότια Σερβία αναφέρεται στο κομμάτι της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας που κατέλαβε η Σερβία κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους το 1912...
και που σήμερα συμπίπτει σχεδόν με την επικράτεια της ΠΓΔΜ, αναφέρει η εφημερίδα.
Ξεζαλιστήκατε; Ας θυμηθούμε κάτι επίκαιρο από το 2010…

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ», ΙΣΟΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ»

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - Εικόνα2



















ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ Ο ΑΞΙΟΣ (ΒΑΡΔΑΡΗΣ) ΠΟΤΑΜΟΣ
«“ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ»
Το «νέο» όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο φέρονται δήθεν να προχωρούν παρασκηνιακά Αθήνα και Σκόπια –αν και από την πλευρά Γκρούεφσκι δεν προκύπτει προς το παρόν κάτι τέτοιο – αποτελεί άλλη μια απαράδεκτη εθνικά ονομασία για το γειτονικό κρατίδιο, επειδή περιέχει το αδιαπραγμάτευτο ελληνικό όνομα «Μακεδονία», το οποίο εδώ και 3.500 τουλάχιστον χρόνια χαρακτηρίζει αποκλειστικά το δυναμικό Ελληνισμό, Πολιτισμό και Ιστορία, καθώς και τα έφορα εδάφη της Βόρειας Ελλάδος, τα οποία διατρέχει κάθετα ο Αξιός ή Βαρδάριος ποταμός!
ΔΙΠΛΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ
Στη συγκεκριμένη μάλιστα ονομασία «“Μακεδονία” του Βαρδάρη», η Κυβέρνηση προχωρά ασυλλόγιστα και ανεύθυνα σε ΔΙΠΛΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ προς τους Πλαστογράφους και του ΟΝΟΜΑΤΟΣ και του ΕΔΑΦΟΥΣ που διατρέχει ο Βαρδάρης ή Αξιός! Επειδή «“Μακεδονία” του Βαρδάρη» σημαίνει ακριβώς το όραμα των Σκοπιανών για «απελευθέρωση» της όλης «Μακεδονίας» που διατρέχει ο Βαρδάρης ποταμός, από τα Σκόπια ως το Θερμαϊκό!
«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ»
Επομένως το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Βαρδάρη» σημαίνει κυριολεκτικά «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Αξιού» ποταμού! Πραγματικά «πετυχημένο» όνομα!… Που μόνο κάποιο αληθινά πολύ κοφτερό και πολύ επικίνδυνο ταυτόχρονα μυαλό θα μπορούσε να σκεφτεί!
ΤΟ «ΒΑΡΔΑΡΗΣ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΩΣ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»
Δηλαδή με την προτεινόμενη ονομασία όχι μόνο τους δίνεται το ελληνικό ιστορικό όνομα «Μακεδονία», αλλά και ο γεωγραφικός καθορισμός της, που δεν ορίζεται πια ως «Βόρεια ή Άνω» (απαράδεκτη επίσης ονομασία) αλλά ολικά, συνολικά, ως η ΟΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που διατρέχει ο Βαρδάρης ποταμός! Δηλαδή «η Μακεδονία ως κάτω στη Θεσσαλονίκη»!
ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ
Αλλά πέραν όλων των άλλων και μόνο που στην ονομασία των πλαστογράφων επιχειρείται να τοποθετηθεί με «ελληνική» συνυπογραφή και αναγνώριση το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αποτελεί ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, καθώς όπως έλεγε πάντοτε ο Ανδρέας Παπανδρέου, το όνομα «Μακεδονία» είναι το όχημα του αλυτρωτισμού! Δηλαδή το κλειδί για κάθε μελλοντική διεκδίκηση του ελληνικού εδάφους! Γι΄ αυτό ακριβώς θεωρείται εθνικό έγκλημα το «κλειδί» αυτό να το δώσουμε μόνοι μας, εμείς οι ίδιοι! Και με τη δική μας υπογραφή, η «Μακεδονία» να μπει σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ και να διαλαλεί διεθνώς και «νομίμως» την ψευτο«μακεδονικότητά» της, ενώ στα ελληνικά σχολικά βιβλία να αναγράφεται ότι «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”»!..
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - Εικόνα3

















































Δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» να γίνει όνομα των αδίστακτων Πλαστογράφων! Των σφετεριστών της Ιστορίας! Των αρχαιοκαπήλων της Αλήθειας! Των ωμών διεκδικητών της Μακεδονίας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Των διεκδικητών της πατρίδας και της κληρονομιάς μας!
Όπως δεν θα δίναμε ποτέ οι Έλληνες το όνομα «Ελλάδα», έτσι δεν μπορούμε ποτέ να δώσουμε το ταυτόσημο «Μακεδονία»! Επειδή, όπως κατέγραψε ανεξίτηλα στη σύγχρονη Ιστορία ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, «Μακεδονία=Ελλάδα και Ελλάδα=Μακεδονία»!
NOIAZOMAI.net
hellasforce.com

4 σχόλια:

  1. Περιμένουμε κάτι καλύτερο ; Οι άνθρωποι είναι μπολσεβίκοι προδότες. Είναι συνεπείς αριστεροί. Πάντοτε προσπαθούσαν να πουλήσουν την Μακεδονία. Τώρα που έχουν την ευκαιρία με την σύμφωνη γνώμη την ΝΔούλας, θα την χάσουν. ; Όχι βέβαια. Για φερετζέ θα βάλουν έναν οποιοδήποτε προσδιορισμό και τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διεκδικεί όσκαρ εξυπνάδας,αυτός που πρότεινε 2 ονόματα για το μόρφωμα των μεγάλων δυνάμεων στα βαλκάνια, δημοκρατία των σκοπίων και μακεδονία του βαρδάρη,κουίζ εσείς ποιό λέτε να διαλέξουν;.
    υγ.απατεώνες και προδότες,να τους διώξουμε πρίν να είναι πολύ αργά.
    υγ2.δεν παραχωρούμε το όνομα,σκόπια και αν θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    H Ελλάδα ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ από τα ΣΚΟΠΙΑ ,πέραν του ονόματος που δεν πρέπει να εμπεριέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,και ΑΛΛΑΓΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ τους (απόφαση του συμβουλίου όλων των κομμάτων).Και αυτό διότι το Σύνταγμα του κρατιδίου αναφέρει οτι τα ΣΚΟΠΙΑ εκτείνονται  και στην Μακεδονία μας.Περιμένουμε λοιπόν από όλο το κοινοβούλιο,ΑΡΝΗΣΗ στις ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ του κρατιδίου αυτού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα παπαρια μας τι γράφει το σκοπιανό σύνταγμα. Αν θέλουν την Μακεδονία ας κοπιάσουν. Το όνομα δεν το δίνουμε. Αν κάποιος πρωθυπουργός τολμήσει να το ξεπουλήσει, τον περιμένει ειδικό στρατοδικείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive