Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΣ: Εφημερίδα «Καλαυρία». «Οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές»!!!

Αξιότιμε κ. Διευθυντά
Στην εφημερίδα σας (αρ. φύλλου 316 της 15ης Μαΐου 2017), είδα στην τελευταία σελίδα, μέσα σε σκούρο πλαίσιο, τη φράση:
«Οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές».
Οι παππούδες μας από τον Πόντο, τη Μ. Ασία και αλλού, ήρθαν κυνηγημένοι σε έναν τόπο, όπου κατοικούσαν οι μακρινοί συγγενείς τους, είχαν το ίδιο αίμα, την ίδια θρησκεία, την ίδια γλώσσα, τα ίδια ήθη και έθιμα κ.τ.λ. Έχουν οι λαθρομετανάστες από το Πακιστάν σχέση με τους ….παππούδες μας ??...
Οι γονείς μας, που πήγαν μετανάστες πήγαν παράνομα, χωρίς πρόσκληση και χωρίς έγγραφα ?? Ακούσατε Έλληναμετανάστη να πιάσει ντόπια κοπέλλα και να της χτυπάει το κεφάλι στα βράχια, όπως έκανε ο Πακιστανός στη μικρή Μυρτώ ??
Ακούσατε Έλληνα μετανάστη να σηκώνει  κοπελίτσα και να την πετάει πάνω από τα κάγκελα στη θάλασσα, όπως έκανε ο Αφγανός στην Κέρκυρα ?
Μπήκαν Έλληνες μετανάστες σε σπίτια, βασάνησαν  και σκότωσαν παπούδες και γιαγιάδες για 20 ευρώ ??
Σύμφωνα με τους γιατρούς του κόσμου, εμφανίστηκαν στην Ελλάδα ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί, όπως η φυματίωση ?  Σύμφωνα με το αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο,  έχω δικαίωμα να ζητήσω το παιδί μου στο σχολείο να μην κάτσει δίπλα σε (άρρωστο) μικρό λαθρομετανάστη ?
Τώρα θα μου πείτε, ότι σχεδόν όλοι  «οι μορφωμένοι καθηγητάδες» που βάζουν στην κάρτα τους τέτοιες φράσεις, μάλλον πάνε τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία και κολέγια?  Σωστό  και  αυτό !
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία
Αλέξης Αλεξίου  
"Μνησίφιλος"
Ιδ. Υπάλληλος

Νέο «Δόγμα» στην Παιδεία ?

Είχες πάει στο Βέλγιο και παρατήρησες ότι οι μαθητές του Βελγίου κάνουν στα μαθηματικά εξισώσεις στην Β΄Γυμνασίου, ενώ τα Ελληνάκια στην ΣΤ’ Δημοτικού ?

Είσαι από αυτούς (τους «παλιούς»), που έγραφαν εξετάσεις στην Ε΄Δημοτικού, στην ΣΤ΄Δημοτικού καιέδωσες και χωριστές εξετάσεις για το Γυμνάσιο ?

Στο Γυμνάσιο έγραφες εξετάσεις κάθε εξάμηνο σε όλα τα μαθήματα (πλην Γυμναστικής), και έδωσες καιχωριστές εξετάσεις για να πας στο Λύκειο ? Στο λύκειο έγραφες εξετάσεις κάθε εξάμηνο ? Σου είχαν πει,ότι τα Μαθηματικά του Λυκείου τα κάνουν στο Πανεπιστήμιο / Πολυτεχνείο στις άλλες ευρωπαϊκές Χώρες? Και τα μαθήματα του Πανεπιστημίου / Πολυτεχνείου τα κάνουν ως μεταπτυχιακό (Master) στις άλλες ευρωπαϊκές Χώρες?
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΗΤΑΝ «ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΝΑ  ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΣΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ» ?

Είναι αλήθεια ότι σήμερα κάνουν το προνήπιο και το νήπιο υποχρεωτικό ? Ψάχνουν απεγνωσμένα ταπρονηπιάκια να τα «γράψουν» στον παιδικό Σταθμό / νήπιο, μήπως τους ξεφύγει κανένα και στα 18 χάσει την …..ιθαγένεια ?
Είναι αλήθεια, ότι καταργούνται πολλά μαθήματα και πάρα πολλές εξετάσεις ? Η ελληνική ιστορία 2.500 ετών, θα διδάσκεται μόνο μία ώρα ??
 
ΤΟ  ΝΈΟ  ΔΟΓΜΑ ΕΊΝΑΙ « ΜΕΙΩΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ»?
ΣΗΜ:Υπήρχε περιστατικό που «κάποιοι» γνώριζαν τα θέματα των Πανελ/κών από την προηγούμενη, και τρέχανε να βρουν φροντιστή να τους τα λύσει ? Ουφ ευτυχώς…άκουσα επανέρχεται η «Τράπεζα Θεμάτων» !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive