Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Καζάκος: "Προδότες οι νέοι που φεύγουν στο εξωτερικό" Τότε κάνε στην άκρη -ως αριστερός- και δώσε την ευκαιρία να πάρουν τις θέσεις σου & τους μισθούς σου κάποιοι νεοι για να μείνουν Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για Καζάκος: Προδότες οι νέοι που φεύγουν στο εξωτερικό
Προδότες επειδή δεν μένουν στον τόπο τους χαρακτήρισε τους νέους και τις νέες που αναζητούν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό ο κ. Κώστας Καζάκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη. «Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του»...
τόνισε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία»! Η αναφορά αυτή του κ. Καζάκου ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Πολλοί κατακρίνουν τον κ. Καζάκο που είναι διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και παράλληλα εισπράττει και σύνταξη πρώην βουλευτή. Την ίδια ώρα, Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε την αντίθεση της στα σχόλια που ακούγονται για τον ηθοποιό, τονίζοντας πως δηλώσεις ανόητες θα έπρεπε να αντικρούονται με επιχειρήματα χωρίς να αποδομούνται οι εκφραστές τους. «Άλλο ‘’διαφωνώ με τον Καζάκο’’ κι άλλο ο Καζάκος είναι κακός ηθοποιός ή έχει Αλτσχάιμερ. Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός ηθοποιός και τα ‘χει τετρακόσια. Η οικονομική μετανάστευση δεν είναι προδοσία, είναι απελπισία. Όμως. Μπορούμε να αντικρούσουμε μια άποψη χωρίς να αποδομήσουμε τον εκφραστή της. Ήρεμα λίγο με τις δολοφονίες χαρακτήρων. Την άκυρη κι ανόητη δήλωση την αντικρούσουμε με επιχειρήματα. Δεν απαντάμε ‘’ναι, αλλά είσαι κοντός κι έχεις μεγάλη μύτη’’»

5 σχόλια:

  1. Έχουμε ΠΌΛΕΜΟ και αν οι νεοι φυγουν ποιος θα μείνει ΟΙ ΛΑΘΡΟ?
    Ο κομμουνιστής Καζάκος μου ειναι αντιπαθητικός αλλα για πρώτη φορά ΛΕΕΙ την αλήθεια.Δεν ειδα τους παππούδες μου στον πόλεμο ,παρ όλο που γνώριζαν πολλές γλώσσες να το ΣΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ!
    Για πρώτη φορά στην ζωη μου θα πω καλό λόγο για τον Καζάκο.Ολοι οι Έλληνες στις ΕΠΆΛΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καζάκος ας φροντίσει να φύγουν οι ΛΑΘΡΟ που φέρνει και το ΚΚΕ.Ωστε να εχει και ο Ελληνας καποιο σισητειο.475000ελληνακια πεινανε !!!
    Εξω ο ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΣ ,τα SS των Τοκογλύφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι προδότες οι Έλληνες ή μήπως οι Σύριοι μουσουλμάνοι;

      Διαγραφή
  3. μας διωχνετε για να μας αντικαταστήσετε με λάθρο απο τα χότ σπότ,θα επιστρέψουμε και θα σας ξεβολέψουμε απο τα προνόμια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NAI ΝΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive