Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Ο γελοίος Καμίνης έστειλε υπαλλήλους του Δήμου να «κλέψουν» μπαγκαζιέρα φτωχής Ελληνίδας, γιατί-λέει-κλείνει το δρόμο. Ολόκληρο κοντέινερ των κουκουλοΦΛΩΡΩΝ ΜΕΣΑ στην πλατεία Εξ αχρείων ΔΕΝ τον ενοχλεί τον ΑΧΡΗΣΤΟ;

lathraioi-kentro1
Σχετική εικόναΑυτά που συμβαίνουν στο κέντρο της ξενοκρατούμενης Αθήνας, στο παλιό ιστορικό κέντρο που ισλαμοκρατείται από ισλαμόφωνους, Γεωργιανούς, Αλβανούς και όλες τις άλλες φυλές του Αλλάχ, δεν έχει τελειωμό. 
Όλα συνηγορούν εις βάρος των Ελλήνων που ζουν εκεί. Ελληνίδα κάτοικος μας αναφέρει, κλαίγοντας με λυγμούς:... 

«Με ειδοποίησαν από το Δήμο, σήμερα Κυριακή 4-6, να μαζέψω μια μπαγκαζιέρα που μέσα έχω πολύτιμα εργαλεία και την οποία μου είχαν «απαλλοτριώσει» αλλοδαποί κλέφτες, αλλιώς θα μου την κατάσχουν, γιατί λέει κλείνει το δρόμο. Βοηθήστε Χριστιανοί».
Ρε, Καμίνη, δε ντρέπεσαι, να κυνηγάς τους Έλληνες από το κέντρο μιας περιοχής που χάνεται από τα στίφη των λαθρομουσουλμάνων;
Όποιος πατριώτης, ας βοηθήσει. Άγιος Μελέτιος. Βόλου και Χριστομάνου.
Ευχαριστούμε.
 makeleio.gr

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive