Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Bild: Σταματήστε αυτό το πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα - Είναι ένα τέχνασμα. Η νέα δόση θα χρησιμοποιηθεί για την καταβολή της παλαιάς δόσης!

Bild: Μην δώσετε την δόση των 8,5 δισ. στην Ελλάδα - Είναι τέχνασμα η συμφωνία
Πίσω από τη νέα ελληνική συμφωνία κρύβεται μία υπόσχεση που δεν έχει τηρηθεί. «Ως ένα τέχνασμα» βλέπει την συμφωνία του Eurogrοup για την απεμπλοκή της ελληνικής δόσης η γερμανική Bild η οποία στο τίτλο της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σταματήστε αυτό το πρόγραμμα βοήθειας».... Ο αρθρογράφος, Kai Vaize υποστηρίζει ότι «η αποδέσμευση της δόσης προς τους Έλληνες, ύψους 8,5 δις ευρώ δεν θα έπρεπε να γίνει» ενώ ζητά τη γνώμη και των αναγνωστών της εφημερίδας ζητώντας τους να λάβουν θέση για τη συμφωνία του Eurogroup. τα μέχρι τώρα στοιχεία της «δημοσκόπησης» δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών που συμμετείχαν (54.123 αναγνώστες) τάσσονται κατά της συμφωνίας του Eurogroup.
«Μπορεί μετά από τη συμφωνία ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών να γέλαγε όπως και ο Γερμανός ομόλογός του, W. Schaeuble , όμως εγώ δεν χαίρομαι», αναφέρει το δημοσίευμα αιτιολογώντας τη θέση της λέγοντας ότι «η νέα ελληνική συμφωνία είναι ένα τέχνασμα. Ένα νέο παράδειγμα για το πόσο άχρηστες είναι οι υποσχέσεις για την κρίση του ελληνικού χρέους».
Όπως επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα, εάν οι υπουργοί Οικονομικών δεν είχαν συμφωνήσει στο Eurogroup της Πέμπτης, τότε και αυτό το καλοκαίρι θα είχαμε και πάλι μία νέα ελληνική κρίση. 
Είναι επίσης γεγονός ότι η Ελλάδα έχει δεσμευτεί για όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις (ακόμη κι αν αυτές δεν έχουν εφαρμοστεί). 
Η νέα δόση θα χρησιμοποιηθεί για την καταβολή της παλαιάς δόσης, όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος και προσθέτει:
«Ωστόσο, πάνω απ΄ όλα αληθεύει ότι, πίσω από τη νέα ελληνική συμφωνία κρύβεται μία υπόσχεση που δεν έχει τηρηθεί».
«Η υπόσχεση έχει να κάνει με το ΔΝΤ», διευκρινίζει η εφημερίδα Bild. 
Δεν υπάρχει τρίτο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα, χωρίς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο γιατί αυτό θα μπορούσε να εξετάσει με προσοχή τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις. Κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η συμμετοχή του ΔΝΤ. 
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών το είχε υποσχεθεί στη Bundestag αυτό. Και μόνο γι' αυτό το λόγο είχε συμφωνήσει η ομοσπονδιακή βουλή. 
«Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε. Και είναι σαφές: Δεν υπάρχει συμμετοχή του ΔΝΤ! Το ΔΝΤ δεν έχει μέχρι στιγμής καταβάλει ούτε ένα ευρώ για το τρέχον ελληνικό πρόγραμμα βοήθειας. Οι υποσχέσεις δηλαδή δεν τηρούνται», καταλήγει το άρθρο.
Bild: Μην δώσετε την δόση των 8,5 δισ. στην Ελλάδα - Είναι τέχνασμα η συμφωνία

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ..

    ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΣ,ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

    ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ Η ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ,ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ...??

    ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ,ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΠ..!!!

    ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΞΕΡΕΤΕ??
    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" 600 ΔΙΣ$,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106 ΚΙ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ...

    ΕΤΣΙ Η ΕΛ-ΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΗΓΟΥΝ,ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ...

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ Grexit Η ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΕΦΕΥΡΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ...!!!!

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ Η ΟΧΙ??

    https://2.bp.blogspot.com/-QJzNAXcZ-0k/WJjscaVyDyI/AAAAAAAAJjo/VpaIhLBYwWQnmfZBHk1WrCFz_9tVl7BJQCLcB/s640/16602852_1326130250783647_6075318726310153325_n.jpg

    https://3.bp.blogspot.com/-AND-zGlGiMw/WJjsErSzQAI/AAAAAAAAJjk/LJlkyJINKBEr1wFTONb5NU-m1mPfApklACLcB/s640/16640751_1326130407450298_1210094021886420092_n%2B%25281%2529.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive