Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΑ για την Ariana Grande;;

ΜΑΣ ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ (ΝΤΠ)! Ακόμα και μετά τον Τρόμο στο Μάντσεστερ, αντί για «Ισλαμική Τρομοκρατία» καλούν για μη Εξάπλωση της «Ισλαμοφοβίας»!!! Διαβάστε περισσότερα »

2 σχόλια:

  1. Παραμυθι οτι ασπαστηκε τον ιουδαϊσμο στα 12 της...Απλα,οταν εγινε διασημη μεσω του εβραϊκου καναλιου Nickelodeon,οι εβραιοι-οπως κανουν με ολους τους "φερελπις" καλλιτεχνες,της προτειναν να ασπαστει τον ιουδαϊσμο,μεσω της Καμπαλας...με αντιτιμο την απογειωση της καριερας της,χρηματα,και μια διαρκη διασημοτητα.
    Το κοριτσι κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι βλημα,ενα μπαζο,μια "καλλιτεχνης" του κ@λου.Αλλα στις ΗΠΑ οι εβραιοι κανουν κουμαντο το ποιος θα προωθηθει και ποιος οχι,εφ οσον ελεγχουν ΚΑΙ την μουσικη βιομηχανια.Το ιδιο κανουν με ολους τους νεους "καλλιτεχνες"(Μπριτνευ Σπιαρς,Τζαστιν Τιμπερλεϊκ κτλ).Οσοι αυτην την στιγμη ειναι στον αφρο,εχουν γινει-αλλοι ευκολοτερα,αλλοι δυσκολοτερα και αλλοι εκβιαζομενοι- βαφτιστει,φανερα ή κρυφα εβραιοι...
    Οι ΗΠΑ ειναι μια στυγνη εβραϊκη δικτατορια,αλλιμονο σε αυτον που δεν θα υπακουσει στις εντολες των ιουδαιων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που βλέπετε το παράξενο ;Αυτή είναι η πρακτική των αριστερών πάντοτε. Παρουσιάζουν το άσπρο για μαύρο και δια της επαναλήψεως πείθουν τους βλάκες για το αληθές των λεγομένων τους. Πάρτε παράδειγμα από την χώρα μας. Ενώ δημιούργησαν έναν αιματηρό συμμοριτοπόλεμο με χιλιάδες νεκρούς, δια της προπαγάνδας κοντεύουν να αγιοποιηθούν οι σφαγείς του ελληνικού λαού. Επειδή οι βλάκες είναι πολύ περισσότεροι από τους έξυπνους η πλειοψηφία δέχεται την αλήθεια του ψέματος. Έτσι και τώρα θα πειστούν ότι τις τρομοκρατικές επιθέσεις δεν τις κάνουν μουσουλμάνοι αλλά κάποιοι που τους μάχονται και έτσι θα επιβάλουν και τον καταστροφικό μουσουλμανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive