Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

"Ωρολογιακή βόμβα" ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Ν.Α. Ασίας. Αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 62% του συνολικού πληθυσμού.

"Ωρολογιακή βόμβα" ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Ν.Α. Ασίας
Συντονισμένη δράση εναντίον των ισλαμιστικών ομάδων είναι έτοιμες να λάβουν τουλάχιστον 5 χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας, έπειτα από τα γεγονότα των Φιλιππίνων και τις τελευταίες απειλές του ISIS.  Ο μεγαλύτερος μουσουλμανικός πληθυσμός στον κόσμο δεν κατοικεί στη Μέση Ανατολή, αλλά στην...
Ινδονησία, καθιστώντας τον ένα εξαιρετικά επιθυμητό στόχο για το ΙΚ. Το σχέδιό τους είναι να καταστήσουν την τέταρτη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο (μετά την Κίνα, την Ινδία και τις ΗΠΑ) και να την μετατρέψουν σε ένα φανατικό ισλαμικό χαλιφάτο.  Η περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας φιλοξενεί περίπου τριακόσια εκατομμύρια μουσουλμάνους.     Ο υπουργός Άμυνας της Ινδονησίας, Ryamizard Ryacudu, πρόκειται να συναντηθεί με τους ομολόγους του από τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες, το Μπρουνέι και τη Σιγκαπούρη για να συζητήσουν την αυξανόμενη απειλή.  Σημειώνεται πως ήδη ο στρατός των Φιλιππίνων πολεμάει ακόμη και μέσα στις πόλεις με βαρύ οπλισμό τους τζιχαντιστές, που στην κυριολεξία κήρυξαν τον πόλεμο σε όλους τους "απίστους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive