Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Φολέγανδρος: Πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη σωτηρία της 57χρονης γυναίκας

Φολέγανδρος: Πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη σωτηρία της 57χρονης γυναίκας
Ένα απίστευτο γαϊτανάκι τηλεφωνημάτων, συνεννοήσεων επί συνεννοήσεων «αρμοδίων» που είχε ως αποτέλεσμα να ροκανιστεί ο πολύτιμος χρόνος για τη σωτηρία της 57χρονης γυναίκας από το Φολέγανδρο, αποκαλύπτεται από το χρονολόγιο διαχείρισης του περιστατικού που έδωσε στη δημοσιότητα το ΕΚΑΒ....
Η ανακοίνωση του Εθνικού Κέντρου Αμεσης Βοήθειας αποτελεί ουσιαστικά «ομολογία» για το πως χάθηκε ο χρόνος για τη σωτηρία της γυναίκας. Ταυτόχρονα, εμμέσως, πλην σαφώς, το ΕΚΑΒ αποδίδει αιχμές στην θεράπουσα ιατρό στη Φολέγανδρο, όταν αναφέρει ότι όταν τηλεφώνησε στις 3.15 τα ξημερώματα στο Συντονιστικό Κέντρο Διακομιδών "δεν ζητήθηκε ως πρώτη επιλογή η αεροδιακομιδή, αλλά πλωτό μέσο διακομιδής". Από εκείνη τη στιγμή και μετά ακολουθεί μια σειρά «συνεννοήσεων» και αναζητήσεων -ενδιαμέσως η γιατρός από τη Φολέγανδρο έχει επισημάνει ότι η κατάσταση της γυναίκας εμφανίζει ραγδαία επιδείνωση. Η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ αποκαλύπτει ότι από την πρώτη κλήση στις 3.15' τα ξημερώματα ελικόπτερο για τη διακομιδή έφτασε τελικά στη Φολέγανδρο στις 6.30' το πρωί της 31ης Μαϊου. Ο γιατρός αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ περιορίσθηκε απλώς στη διαπίστωση του θανάτου της άτυχης γυναίκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive