Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!! ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΤΥΝΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"! ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ!

Αυτό δεν ξανάγινε! ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στις 9.00 το βράδυ το 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού πραγματοποιεί εκδήλωση-παράσταση υπέρ των "προσφύγων" (από 77 φυλές του κόσμου έχουν έρθει στην Ελλάδα και τους ονόμασαν όλους "πρόσφυγες")! Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθητές και μαθήτριες της 2ου Δημοτικού θα ντυθούν ισλαμιστές και με μπούργκες...
(αντίστοιχα), ενώ θα υπάρχουν και ντυμένοι "στρατιώτες" για να δείξουν τα βάσανα που υποφέρουν! Παράλληλα θα υπάρχει και video wall οθόνη που -προφανώς- θα δείχνει σκηνές από τους πολέμους στη Συρία. 

Όλα γίνονται υπό τη διεύθυνση και οργάνωση της Διεύθυνσης του σχολείου, ενώ υπάρχουν αντιδράσεις μεταξύ των γονέων. Υπήρξαν μάλιστα γονείς που είπανε για ποιο λόγο δεν κάνουν μια παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής και ντύνουν τα παιδιά με μπούργκες!
Αυτό που προκαλεί εντύπωσιακή αντίθεση είναι ότι μετά από λίγες ημέρες το 3ο Δημοτικό σχολείο (το οποίο συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο) πραγματοποιεί παράσταση, αλλά με την ιστορία του Τρωικού πολέμου. 
Όσοι θέλουν να ανατριχιάσουν και να δουν τι θα γίνει αύριο βράδυ μπορούν να επισκεφθούν το 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού. Μοιάζει να καλλιεργείται το έδαφος υποδοχής "προσφυγόπουλων" στον Χολαργό....

Υ.Γ. Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από γονείς. Μάλιστα, μία γονέας μας τηλεφώνησε επώνυμα, (τα στοιχεία της είναι στη διάθεσή μας) και μας είπε ότι η ίδια πρότεινε να γίνει "παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής και αντ' αυτού ντύνουν τα παιδιά με μπούργκες". 
Από το πρωί αναζητούμε εναγωνίως την διευθύντρια του σχολείου επιδιώκοντας να έχουμε δηλώσεις της, αλλά μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατόν να τη βρούμε. Το σχολείο είναι κλειστό λόγω της αποψινής εορτής.  

2 σχόλια:

  1. Αργύρη σκόπιμα έγινε όλη αυτή η φασαρία... για να μας παραπλανήσουν. Πήγα είδα και έφυγα χωρίς να συμβεί τίποτα πέρα από μερικές μαντήλες σ' ένα σκετς... αύριο θα κάνω αναλυτικό ρεπορτάζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη κυρια Καρα τι επρεπε να γινει για να εχει συμβει κατι? Να φορουν τα παιδια απο ενα γιλεκο με εκρηκτικα η να εχει το καθε ενα και το καλασνικοφ του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive