Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΝΑ αδελφός, ΝΑ .. μάλαμα. «Χτύπησε» σε πλειστηριασμό ημιυπόγειο 23,30 τ.μ.,του αδελφού του! Από την Εύα Παπαδάτου

Απίστευτες σκηνές με ένταση και λιποθυμίες στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Σκηνές χωρίς προηγούμενο εκτυλίχθηκαν στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου, όταν ένας άνδρας διεκδίκησε το σπίτι του ίδιου του αδελφού του για λιγότερα από 10.000 ευρώ!...
 Ο ιδιοκτήτης έχασε το έκτασης 4 στρεμμάτων ακίνητο με σπίτι περίπου 500 τ.μ. στο Ηράκλειο, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, και ο αδίστακτος αδελφός του έσπευσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό να καταθέσει κρυφά την προσφορά του για να το διεκδικήσει! Σύμφωνα με ανακοίνωση της Λαϊκής Συνέλευσης Στάση Πληρωμών (ΛΣΣΠ), κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής διαδικασίας ο οφειλέτης αντιλήφθηκε ότι ο αδελφός του ήταν εκεί για να αρπάξει το σπίτι του και ένιωσε να χάνει τις αισθήσεις του, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που μεγάλωσαν μαζί από παιδιά και έχουν το ίδιο αίμα είχε το θράσος να διεκδικήσει την περιουσία του. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Παρ' όλα αυτά, η συμβολαιογράφος συνέχισε τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας υπό την παρουσία αστυνομικών. Το κίνημα ΛΣΣΠ αποφάσισε να δώσει δυναμικό «παρών» και μέλη του παρέστησαν ως μάρτυρες κατηγορίας σε μήνυση που θα κατατεθεί από τον οφειλέτη!
Την ίδια στιγμή, η κινητοποίηση πολιτών και φορέων απέτρεψε πλειστηριασμό ενός μαγαζιού στη Χαλκίδα, καθώς η τράπεζα αποφάσισε να μην προχωρήσει η σχετική διαδικασία. Προχθές το μεσημέρι, μπροστά από το Ειρηνοδικείο της πόλης άρχισαν να συγκεντρώνονται πολίτες και φορείς για να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό ενός ημιυπόγειου καταστήματος 23,30 τ.μ., το οποίο ανήκει σε πολύτεκνη οικογένεια και βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στο κέντρο της πόλης.

Η τιμή πρώτης εκκίνησης είχε οριστεί στα 31.000 ευρώ, ενώ το συνολικό χρέος για το οποίο κινείται η διαδικασία της κατάσχεσης ανέρχεται στα 50.000 ευρώ. Σε επιφυλακή τέθηκε και η τοπική Αστυνομία, αλλά η τράπεζα αποφάσισε να αναβάλει τη διαδικασία εξαιτίας της κινητοποίησης. Πάντως, οι ντόπιοι αποφάσισαν να οργανωθούν καλύτερα εν αναμονή νέας προσπάθειας κατάσχεσης, προκειμένου να μην υπάρξουν τραγωδίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive