Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Τον Ιούλιο του 2017, η έναρξη του τρομερού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου ! Τον Ιανουάριο του 2018, η λήξη του ! Γράφει ο Κρίτων Δ. Ιακώβου

Αποτέλεσμα εικόνας για έναρξη του τρομερού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου
Σε ένα διαδικτυακό δημοσίευμα με τίτλο "2017, Έτος του Γενικού Πολέμου του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ; Ένα από τα τέσσερα επτά ;"..
(http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/06/2017_61.html
http://www.triklopodia.gr/2017-έτος-του-γενικού-πολέμου-του-αγίου-κο/
http://www.ksipnistere.com/2017/06/2017_3.html
http://kataggeilte.blogspot.com/2017/06/2017_3.html), ένας αναγνώστης, ο "Γιάννης" με διαφώτισε στο θέμα της προφητείας του Πατροκοσμά ("Αυτά θα γίνουν όταν θα είναι τα τέσσαρα 7, τα 3 Κ, καί ένα Π» είχε προφητεύσει ο Πατροκοσμάς, εννοώντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο") και ειδικά στην ερμηνεία των τεσσάρων εφταριών. 
Σας παραθέτω το κατατοπιστικότατο σχόλιο του "Γιάννη", καθώς και την απάντησή μου : 
ΓΙΑΝΝΗΣ (3 Ιουνίου 2017)
ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΙΟΥΛΙΟΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ-7 ΓΡΑΜΜΑΤΑ, 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ). ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
Κρίτων Ιακώβου (6 Ιουνίου 2017) 
Αγαπητέ Γιάννη σ' ευχαριστώ για τη πληροφορία ! Τον Ιούλιο θα 'ρχίσει το μεγάλο μακελειό !
"Ή το άλογο στ' αλώνι ή το βόδι στο χωράφι", προφήτευσε ο Ιερομάρτυς και Ισαπόστολος Πατροκοσμάς, εννοώντας ότι ο Γενικός Πόλεμος θα ξεκινήσει ή τον Ιούλιο ή τον Νοέμβριο.
Άρα λοιπόν έχουμε και λέμε : ο έβδομος μήνας του 2017 είναι η αρχή του φοβερού Παγκόσμιου Πολέμου και ο Ιανουάριος η λήξη του, του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου δηλαδή. Έχουμε δηλαδή άλλο ένα επτά στις 7 Ιανουαρίου. Το τέταρτο επτά είναι τα επτά γράμματα του προφητευόμενου Ιωάννη του Βασιλιά που θα μας κυβερνήσει "εν ράβδω σιδηρά".
"Κύριος είπε προς με· υιος μου ει συ, εγώ σήμερον γεγέννηκά σε. αίτησαι παρ‘ εμού, και δώσω σοι έθνη την κληρονομίαν σου και την κατάσχεσίν σου τα πέρατα της γης. ποιμανείς αυτούς εν ράβδω σιδηρά, ως σκεύη κεραμέως συντρίψεις αυτούς".
Ο Άγιος Ιωάννης ο θεολόγος προφήτευσε την έλευση του βασιλιά Ιωάννη όπως επίσης και τη διάρκεια του πολέμου (μισό έτος).
"καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ ̓ αὐτὸν ἔχων τόξον· καὶ ἐδόθη αὐτῷ στέφανος, καὶ ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ". 
"καὶ ἐδόθη αὐταῖς ἵνα μὴ ἀποκτείνωσιν αὐτούς, ἀλλ ̓ ἵνα βασανισθῶσι μῆνας πέντε· καὶ ὁ βασανισμὸς αὐτῶν ὡς βασανισμὸς σκορπίου, ὅταν παίσῃ ἄνθρωπον". 
Άρα λοιπόν τα τέσσερα εφτάρια είναι : 7-2017 (2), 7-1- 2018 (Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος), βασιλιάς Ιωάννης !
Περιμένω τα σχόλια των αναγνωστών.

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους αντίχριστους  Συριζοναζί και τους χριστοκάπηλους ΝουΔούλους.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, το μηνυμα είναι για τον κ. Κρίτωνα Δ. Ιακώβου.

    Κύριε Ιακώβου σας διαβάζω συχνά αλλά δυστυχώς δεν είμαι ειδικός περί των προφητειών. Ωστόσο σκέφτηκα δυο - τρεις ερμηνείες και θα ηθελα να σας τις καταθέσω.
    Παρακαλώ θερμά, αν οι σκέψεις μου δεν είναι ανοησίες και αν χρησιμοποιήσετε κάτι, θα ήθελα να μην φανει το ονομά μου.
    Εχουμε και λέμε:
    --Αναμένουμε να σκοτωθεί καποιος το ονομα του οποιου αρχίζει από «ο». Στο διαδικτυο γραφονται τα ονόματα του Ολάντ, του Ομπάμα και του Οτσαλάν. Με τον Ολαντ δεν θα ασχοληθει κανεις στο μελλον. Ο Ομπαμα και ο Οτσαλαν ειναι πιθανοί. Εχω να συμπληρωσω και τον πριγκιπα Ουίλιαμ, της Βρετανίας. Στα αγγλικά αρχίζει από «w» αλλά στα ελληνικά προφερεται «Ουίλιαμ».

    --Για τα τεσσερα «7» ειμαι σε αδιεξοδο αλλά εχω να συμπληρωσω σε αυτα που γραψατε προσφατα τα «εφτα κρατη» τα οποια θα πολεμήσουν στην «Επταλοφον». Αρα θα μπορουσε να ειναι: Τον εβδομο μήνα του 2017, εφτα κράτη θα πολεμησουν στην Επταλοφον. Γνωριζουμε ηδη ότι στην Πολη θα πολεμησουν εξι κράτη εναντιον ενος (συνολο επτα).

    --Το ένα «Π» νομιζω ότι ειναι «Πουτιν» ή «πολεμος».

    --Τα τρια «Κ» δεν ξέρω τι ειναι. Εχω μόνο να συνεισφέρω κάποιες αόριστες σκέψεις.
    α) Θα μπορουσε να ειναι κατασταση. Δηλαδη «καυσωνας» (...δυο καλοκαιρια μαζι), «καταστροφή» και «κλαμα» ή «καλοκαιρι».
    β) Αν ειναι γεωγραφική ένδειξη, τότε έχουμε σιγουρα «Καταρ», και ψάχνουμε για τα υπολοιπα (Κίνα, Κυπρος, Κωνσταντινούπολη)

    Ευχαριστω για τον χρόνο σας, ελπιζω να βοηθησα λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive