Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΒΟΜΒΑ: ΔΙΝΟΥΜΕ 2 ΔΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΚΟΨΤΕ ΤΑ...

Τη στιγμή που οι κυβερνήσεις κόβουν συντάξεις, καταργούν το ΕΚΑΣ και ανεβάζουν τις εισφορές δήθεν για να καλύψουν τις τρύπες στα ασφαλιστικά ταμεία, το Ελληνικό κράτος κυριολεκτικά μοιράζει δισεκατομμύρια ευρώ σε αλλοδαπούς. Πρόκειται για πάνω από 77.000 αλλοδαπούς αδιευκρίνιστης υπηκοότητος...
οι οποίοι έχοντας δουλέψει μόλις 1-3 χρόνια στη χώρα μας δικαιούνται συντάξεις μέχρι και 600 ευρώ.
Για χώρες όπως η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Αλβανία στις οποίες οι συντάξεις δεν ξεπερνούν τα 100 ευρώ, ακόμη και το ποσό των 300 ευρώ είναι υπεραρκετό.
Πως γίνεται όμως η κομπίνα; Οι αλλοδαποί βρίσκουν κάποιον Έλληνα ο οποίος δέχεται να του «παραχωρήσει» τη διεύθυνση του σπιτιού του, καθώς ο αλλοδαπός πρέπει να διαμένει στη χώρα μας, και με μια ταρίφα 1.000 ευρώ βγάζουν μέσω κυκλωμάτων συντάξεις. Φυσικά οι ίδιοι επιστρέφουν στις χώρες τους, από τις οποίες βγάζουν τα χρήματα και ζουν πλουσιοπάροχα.
Παρόλα αυτά οι κυβερνώντες επιμένουν ότι οι Έλληνες φταίνε για όσα συμβαίνουν γιατί ζούσαν πάνω από τις δυνάμεις τους. Όχι ότι τους έχουν κατακλέψει όλοι...
Όλες αυτές οι συντάξεις θα πρέπει να ελεγχθούν, όμως εκτός αυτού θα πρέπει επιτέλους να μπουν capital controls σε όλους τους αλλοδαπούς οι οποίοι θέλουν να στέλνουν χρήματα εκτός της χώρας μας.
Δεν φτάνει που έχουμε όλους τους λαθρο-πρόσφυγες τους οποίους πληρώνουμε για να στέλνουν τα χρήματα εκτός, έχουμε και τους αλλοδαπούς συνταξιούχους οι οποίοι βγάζουν όλα τους τα χρήματα εκτός Ελλάδος. Αυτό θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει...

2 σχόλια:

  1. επιβεβαιωση και απο ευστοχο σχολιο φιλης για το ποιοι στην πλειοψηφια απολαμβανουν πλεον τα οικογενειακα επιδοματα(αλλα και συνταξεις κλπ...)
    ''Είμαστε χώρα γερόντων και λαθρομεταναστών. Το Ελληνικό Έθνος αργοπεθαίνει. Η συνταγή της προδοτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, καθώς και όλων των προηγούμενων που είχαν το σκεπτικό, μπάστε κόσμο μέσα και ας είναι από όπου να είναι καθ’ υπόδειξη της νέας τάξης πραγμάτων προκειμένου να λυθεί το Δημογραφικό, τελικά έχει σαν τραγικό αποτέλεσμα την διάλυση της Ελλάδας. Ήμουν προχθές στον ΟΓΑ για να πάρω το πενιχρό επίδομα για τα παιδιά, συγκεκριμένα το προπέρσινο. Όλοι αυτοί που ήταν στον ΟΓΑ για να λάβουν το επίδομα ήταν στην πλειοψηφία τους αλβανοί λαθρομετανάστες. Τι και αν δεν έχουν πια μεροκάματα στις οικοδομές. Όλοι αυτοί ζούνε από τα επιδόματα προϊόν της αιματηρής φορολογίας των Ελλήνων και ταΐζουν έναν λαό εχθρικό προς τους Έλληνες. Στην Αμαλιάδα όπου έχω συγγενείς, αλβανός που δούλεψε μόλις δύο έτη εκεί, παίρνει το λεωφορείο από την χώρα του, κάνει μια εκδρομή μέχρι την Ελλάδα και λαμβάνει 400 Ευρώ σύνταξη που αντιστοιχούν σε 10 αλβανικούς μισθούς. Από παράνομοι μετανάστες όλοι αυτοί που εισέβαλαν στην Ελλάδα οργανώνονται σε κοινότητες και διεκδικούν όλα αυτά τα δικαιώματα που δεν έχουν πια οι Έλληνες ρημαγμένοι από τα μνημόνια. Βούλγαροι, αλβανοί, γεωργιανοί, πακιστανοί με λίγα έτη δουλειάς λαμβάνουν πλήρεις συντάξεις στη βάση συμφωνιών που ψήφισε ολόκληρο το κλεπτοκρατικό τόξο....''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κομμένες οι συντάξεις,τα οικογενειακά και προνιακά επιδόμαδα,θα ελέγξουμε άμεσα την western union,και τα χρήματα που στέλνει στα βαλκάνια και αλλού,κομμένη η φιλλλανθρωπία,capital control μόνο για αλλοδαπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive