Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. 2 "ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ" 80 - 85 !! ετών τσακώθηκαν για κτηματικές διαφορές και ... ΝΕΚΡΟΣ ο 85χρονος

Αποτέλεσμα εικόνας για αδέλφια ηλικίας 80 και 85 ετών
Σε τραγωδία κατέληξε ο καβγάς ανάμεσα σε δύο αδέλφια ηλικίας 80 και 85 ετών στο Αχλαδοχώρι του Δήμου Σιντικής στις Σέρρες. Σύμφωνα με το epilogestv.tv, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο καβγάς μεταξύ των δύο αδερφών κατέληξε...
με τον 80χρονο να επιτίθεται με αιχμηρό αντικείμενο στον αδελφό του προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στον θώρακα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία και ο 85χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας στο Σιδηρόκαστρο αλλά ήταν πλέον αργά καθώς o ηλικιωμένος είχε καταλήξει. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή ενώ ο 80χρονος αδελφός του, συνελήφθη από τις Αρχές. 
Με αίμα βάφτηκαν οι κτηματικές διαφορές που φαίνεται ότι είχαν δύο αδέλφια στο Αχλαδοχώρι Σερρών. Το φονικό διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα στη μέση του δρόμου, όταν ο κατηγορούμενος ως δράστης -έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό- επιτέθηκε με σιδερένια ράβδο τον άτυχο αδελφό του με συνέπεια να τον σκοτώσει. Ο 81χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγεία Σιδηροκάστρου, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο 83χρονος, ενώ εντοπίστηκε και κατασχέθηκε η ράβδος ως μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών, οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν για χρόνια τεταμένες, εξαιτίας κτηματικών διαφορών, που όπως αποδείχθηκε ήταν ικανές να οπλίσουν το χέρι του δράστη. Ο ίδιος προανακριτικά είπε ότι το θύμα τού επιτέθηκε, ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί σε ανακριτή για να απολογηθεί.
Πηγή: epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive