Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Το «κατηγορώ» ενός τραγικού πατέρα για τον χαμό του 18 χρονου γιου του

Ραγίζει καρδιές η επιστολή του Αναστάσιου Μπάθα προς το υπουργείο Υγείας, με αφορμή τον θάνατο του 18χρονου γιου του σε τροχαίο στο Αγρίνιο, με την οποία ο τραγικός πατέρας κατηγορεί τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγρινίου για αδιαφορία και ανικανότητα. Ηταν 25 Μαΐου όταν ο 18χρονος Σπύρος (φωτό)...
μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, καθώς το μηχανάκι του καρφώθηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο. Οπως λέει ο πατέρας του, οι γιατροί ασχολήθηκαν μόνο με το τραύμα στο δεξί του πόδι και όταν εκείνος αντιλήφθηκε ότι υπήρχε διαφωνία μεταξύ τους, πρότεινε να μεταφερθεί το παιδί του σε άλλο νοσοκομειο. Ωστόσο, τον καθησύχασαν ότι θα αντιμετωπίσουν εκεί το περιστατικό.
«Ο γιος μου άρχισε να νιώθει δυνατούς πόνους, ζητούσε βοήθεια συνεχώς (...)» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Μπάθας και συνεχίζει: «Εντρομοι ζητούσαμε τη βοήθεια των γιατρών, διότι αισθανόμασταν ότι το παιδί μας κινδυνεύει. Καλούσαμε απεγνωσμένα τους γιατρούς και ζήσαμε μια ανεξήγητη επιθετικότητα και από τους νοσοκόμους και από τους γιατρούς που μας έλεγαν ότι τους ενοχλούμε αδικαιολόγητα. Η νύχτα ήταν εφιάλτης. Οι πόνοι του γιου μου αντιμετωπίζονταν μόνο με ηρεμιστικά χάπια. Το πρωί της επόμενης μέρας το παιδί έπεσε σε κώμα και τότε ξεκίνησαν ν’ ασχολούνται μαζί του κάνοντας εξετάσεις (αξονική τομογραφία κ.λπ.). Τον μετέφεραν τελικά εσπευσμένα στη ΜΕΘ, όπου το μεσημέρι μάς ανακοίνωσαν ότι το παιδί μου ξεψύχησε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive