Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Άνδρας ΑΝΤΕΞΕ 100 χρόνια, αλλά έπεσε θύμα ληστείας και πέθανε. Οι δράστες άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και έγιναν καπνός

Άνδρας 100 ετών έπεσε θύμα ληστείας και πέθανε
Τραγικό τέλος βρήκε ένας άνδρας 100 ετών που έπεσε θύμα ληστείας, μαζί με την 80χρονη σύζυγό του, στο σπίτι τους στην Καλλιθέα.
Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι στις 4:40, ακινητοποίησαν τους δύο υπερήλικες,...
άρπαξαν σημαντικό χρηματικό ποσό σύμφωνα με την Αστυνομία που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και διέφυγαν.
Το ζευγάρι ζήτησε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου χθες το απόγευμα ο 100χρονος κατέληξε. Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η ασφάλεια Αττικής και οι δράστες αναζητούνται.

2 σχόλια:

  1. απο την καθημερινη εγκληματικοτητα και επιθεση αλβανων,βουλγαρων και αλλων αλλοδαπων λαθροεισβολεων στα γεροντακια που θα μπορουσαν να ειναι οι γονεις μας,γεροντακια που ουσιαστικα εχτισαν την Ελλαδα και σημερα ετσι απλα σφαζονται,ξυλοκοπουνται,δολοφονουνται και βιαζονται αυτη ειναι η καθημερινοτητα σημερα στην Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η Ελλάδα του τσίπρα και της αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive