Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Επιλεκτική ευαισθησία. Φιλιππάκης - Ψαριανός 1-1;;

Αποτέλεσμα εικόνας για Φιλιππάκης με ΨαριανόΑποτέλεσμα εικόνας για Φιλιππάκης με Ψαριανό
Είναι γεγονός πως η χαοτική κατάσταση, που επικρατεί στο Διαδίκτυο, οδηγεί πολλές φορές τα πράγματα εκτός ελέγχου. Το να ζητήσει, κανείς, ψυχραιμία, στους καιρούς που ζούμε, μοιάζει σχεδόν με ουτοπία, όταν, μάλιστα, ιδιαίτερα στα λεγόμενα «κοινωνικά δίκτυα», τα όρια δημόσιου και ιδιωτικού συγχέονται επικίνδυνα....
Δε μπορούμε, όμως, να παραβλέψουμε την κραυγαλέα πολιτική σκοπιμότητα, που αγγίζει τα όρια της υποκρισίας, που κρύβει η επιλεκτική ευαισθησία, ορισμένων «φιλοευρωπαίων», που ξεσπαθώνουν για αναρτήσεις σαν αυτή του Γιώργου Φιλιππάκη, σχετικά με την τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού, αλλά τηρούν αιδήμονα σιγή, για εκείνη του Γρηγόρη Ψαριανού, που θεωρούσε «ηθικούς αυτουργούς», τον πρωθυπουργό και υπουργούς. Όχι πως δεν βλέπουμε τις ευθύνες του Φιλιππάκη αλλά κάποιοι «βρήκανε Παπά να θάψουνε τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive