Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

O 95χρονος πρίγκιπας Φίλιππος παραιτείται από τα βασιλικά του καθήκοντα. Απο ... τώρα;;;

O 95χρονος πρίγκιπας Φίλιππος παραιτείται από τα βασιλικά του καθήκοντα
Ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ,  θα πάψει να ασκεί τις βασιλικές του υποχρεώσεις από το φθινόπωρο, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ενώ ο δούκας του Εδιμβούργου πρόκειται να γιορτάσει τα 96α γενέθλιά του στις 10 Ιουνίου....
 "Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα ο δούκας του Εδιμβούργου αποφάσισε από φέτος το φθινόπωρο να μην τηρεί πλέον δημόσιες υποχρεώσεις", προστίθεται στην ανακοίνωση η οποία τονίζει ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος έχει "την πλήρη στήριξη" της βασίλισσας.  Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η 91χρονη βασίλισσα θα συνεχίσει να εκτελεί πλήρως τις υποχρεώσεις της.  
ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Αυτού Εξοχότης ο Δούκας του Εδιμβούργου αποφάσισε ότι δεν θα επιτελεί πλέον τις δημόσιες υποχρεώσεις του από το Φθινόπωρο αυτού του χρόνου. Στην απόφαση αυτή ο Δούκας είχε την πλήρη υποστήριξη της Βασίλισσας.
Ο Πρίγκιπας Φίλιππος θα παραβρεθεί σε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις από τώρα έως και τον Αύγουστο τόσο κατά μόνας όσο και συνοδεύοντας την Βασίλισσα. Από εκεί και πέρα, ο Δούκας δεν θα αποδέχεται νέες προσκλήσεις για επισκέψεις και εκδηλώσεις, ωστόσο μπορεί να επιλέγει να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις απο καιρού εις καιρό.
Ο Δούκας του Εδιμβούργου είναι Προστάτης, Πρόεδρος ή και μέλος σε πάνω από 780 οργανώσεις με τις οποίες θα συνεχίσει να έχει σχέση αλλά δεν θα παίζει πλέον ενεργό ρόλο παραβρισκόμενος σε εκδηλώσεις.
Η Αυτού Μεγαλειότης θα εκτελέσει το πλήρες πρόγραμμα των επίσημων εκδηλώσεων με την υποστήριξη των μελών της Βασιλικής Οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive