Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Πρωτοφανές ΜΠΑΧΑΛΟ, παλινωδίες και αναβολή στην… αναβολή του τελικού; Σήμερα το πρωί η οριστική απόφαση τελικά - Πατέντα made in Greece από την ΕΠΟ για να γίνει ο αγώνας

Πρωτοφανείς παλινωδίες και αναβολή στην... αναβολή του τελικού
Χρειάστηκε να φτάσουμε στις 4 τα ξημερώματα και τελικά οριστική απόφαση για τον αν γίνει ο τελικός το Σάββατο να μην υπάρχει ακόμα! Η πολύωρη συνεδρίαση στην ΓΓΑ δεν έβγαλε καμία απόφαση για τον τελικό! Το... μπαλάκι πάει στην ΕΠΟ και την Παρασκευή «κληρώνει»!...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου, που βγήκε στην δημοσιότητα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής έχει ως εξής:
«Με βάση την τήρηση των κανόνων της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες) ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εμποδίζει την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλου Ποδοσφαίρου.
Αναμένουμε την τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους. Το πρωί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Έχουμε τονίσει ξανά ότι ο Τελικός του Σαββάτου αποτελεί ένα πολλαπλό τεστ. Ένα τεστ για όλους μας. Δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση της Πολιτείας στην ουσιαστική εφαρμογή του Νόμου».
Από το Υπουργείο, παραδέχονται ουσιαστικά και τα δικά τους λάθη τονίζοντας πως το τεστ δεν ξεκίνησε καλά, ενώ το... μπαλάκι πάει και στην ΕΠΟ που πρέπει το πρωί της Παρασκευής να επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να τακτοποιήσει το θέμα των εισιτηρίων κάτι που φαντάζει δύσκολο, όσο δύσκολο δηλαδή είναι με τα τωρινά δεδομένα να γίνει και το παιχνίδι του τελικού!
Την ίδια ώρα υπερπροσπάθειες καταβάλει η ΕΠΟ ώστε να μην αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο. Το πιο σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει και ο λόγος για τον οποίο πάμε προς αναβολή, είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει αρίθμηση στα εισιτήρια.
Έτσι, η ΕΠΟ και η Πολιτεία, προκειμένου να γίνει κανονικά ο τελικός έριξαν μία από τις τελευταίες τους προτάσεις στο τραπέζι. Σε αυτή, σε κάθε φίλαθλο που κόβει το εισιτήριό του, εκείνη την στιγμή θα τοποθετείται αυτοκόλλητο με τον αριθμό της θέσης του και θα κατευθύνεται σε αυτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive