Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΤΩΡΑ. ΓΑΛΛΙΑ. ΝΙΚΑΕΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ; Νίκη του Μακρόν δίνουν τα πρώτα exit poll που μεταδίδουν βελγικά ΜΜΕ Μεταξύ 62% -65% αναμένεται να κινηθεί το ποσοστό του κεντρώου υποψηφί

Αποτέλεσμα εικόνας για Εμανουέλ Μακρόν
Μεταξύ 62% και 65% αναμένεται να κινηθεί το ποσοστό του Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βελγικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται τα exit polls Γαλλικών εταιριών δημοσκοπήσεων....
Ως προς την αποχή εκτιμούν οτι θα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη, (μετά την επικράτηση Πομπιντού το 1969), στο ιστορικό της πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας. Με βάση επίσης τα βελγικά ΜΜΕ, περιπου το 10% των Γάλλων αναμενεται οτι θα επιλέξουν να ρίξουν στην κάλπη άκυρο ή λευκό ψηφοδέλτιο.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μεταξύ αυτών ίσως και ο Αλαίν Ντελόν ο οποίος σε συνέντευξή του σε βελγική εφημερίδα, αφού υπενθυμίζει οτι στον πρώτο γύρο ψήφισε Φιγιόν δηλώνει πως πολλοί Γάλλοι είναι «σε κατάσταση πανικού» και οτι το λευκό είναι ίσως μια λύση.

Άρχισαν να κλείνουν τα εκλογικά κέντρα

Τα εκλογικά κέντρα άρχισαν να κλείνουν στη Γαλλία όπου 47 εκατομμύρια ψηφοφόροι κλήθηκαν σήμερα να εκλέξουν τον επόμενο πρόεδρό τους, στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, μεταξύ του 39χρονου κεντρώου Εμανουέλ Μακρόν και της επικεφαλής της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, έπειτα από μια προεκλογική εκστρατεία που διεξήχθη σε κλίμα έντασης.
Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης αναμένονται γύρω στις 21.00 ώρα Ελλάδας.
Τα στελέχη των εκστρατειών των δύο υποψηφίων και οι υποστηρικτές τους άρχισαν ήδη να συγκεντρώνονται στα αρχηγεία των δύο στρατοπέδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive