Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Eκπομπή "Με χωρίς Πατρίδα": Κανένα δάκρυ για τον Παπαδήμο. Κανένα δάκρυ για όλα τα καθάρματα που ψήφισαν μνημόνια και κατέστρεψαν ζωές. (Ηχητικό)

Παραθέτουμε σε ηχητικό την συντροφική χθεσινή εκπομπή "Με χωρίς Πατρίδα" που παρουσιάζουν κάθε Παρασκευή στις 11 το βράδυ η Μαρία Παπαγεωργίου και ο Αντρέας Στασινόπουλος στον αυτοδιαχειριζόμενο ρ/σ της ertopen. Ένα απόσπασμα από την εισαγωγή της:...

«Κανένα δάκρυ για τον Παπαδήμο και κανέναν Παπαδήμο. Κανένα δάκρυ για όλα τα καθάρματα που ψήφισαν μνημόνια και κατέστρεψαν ζωές. Η φυσική θέση του Παπαδήμου είναι στην φυλακή. Εκεί που θα έπρεπε να βρίσκονται ο Βενιζέλος, ο Σημίτης, ο Παπαντωνίου, ο Σαμαράς ο ΓΑΠ και ο Τσίπρας.... Εκεί που θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι οι υπουργοί και οι βουλευτές, που νομοθέτησαν τις αυτοκτονίες των πολιτών.
Μπορεί όλοι οι πλούσιοι δημοσιογράφοι, τα τσιράκια των εξουσιαστών δηλαδή, να μιλάνε για κατάλυση της δημοκρατίας εξ αιτίας της απόπειρας εναντίον του Παπαδήμου. Μπορεί οι άλλοι εύποροι πωλητές κομμουνισμού, να μιλούν για προβοκάτορες, εμείς όμως έχουμε μια ξεκάθαρη και κρυστάλλινη θέση: Κατ' αρχήν δεν υπάρχει δημοκρατία και δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Αυτά τα δυο λειτουργούν και αντίστροφα. Η αποστολή φακέλου με εκρηκτικά δεν καταλύει καμιά δημοκρατία. Αλήθεια, όταν ψηφίζονταν μνημόνια η δημοκρατία ήταν καλά; Ηταν ανθηρή;…»
Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος ο Ισραηλινός ακτιβιστής, λέκτορας Πολιτικών Επιστημών, συγγραφέας και μέλος της συλλογικότητας «Αναρχικοί ενάντια στο τείχος», Ούρι Γκόρντον.
Εγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω ηχητικό.


http://tsak-giorgis.blogspot.bg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive