Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Αυτό λίγοι το πρόσεξαν στην Γαλλία – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό λίγοι το πρόσεξαν στην Γαλλία – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Άλλη μία φορά το el.gr δίνει την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.  Η νίκη του εκλεκτού της Νέας Τάξης, Εμανουέλ Μακρόν, στην Γαλλία εορτάστηκε κατάλληλα από τους παγκοσμιοποιητές της Δύσης, καθώς αποφεύχθηκε, μετά τις ΗΠΑ, η απώλεια της Γαλλίας στην Εθνική Δεξιά, η οποία στηρίζει το έθνος-κράτος έναντι των πολυεθνικών τραστ κρατών, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση....

Μετά την νίκη έγινε και το κάλεσμα στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους από τον γενικό γραμματέα του En Marche Ρισάρ Φεράντ για να ενημερωθούν για τις επόμενες κινήσεις της Νέας Τάξης στην χώρα.
Εκεί ενημερώθηκαν πως το κίνημα των διεθνιστών της χώρας γίνεται πλέον κόμμα που λέγεται “La Republique En Marche!” και πως ο υποψήφιος πρωθυπουργός θα είναι ένα πρόσωπο «με πολιτική εμπειρία και που δεν αποκλείεται ακόμα να προέρχεται και από τον χώρο της Δεξιάς», έτσι ώστε να υπάρχει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία έναντι στις αντίρροπες δυνάμεις της Εθνικής Δεξιάς.
Το όνομα που θα ανακοινωθεί στις 14 Μαίου θα πρέπει απλώς να έχει διάθεση να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που ευαγγελίζεται ο Μακρόν.
Όσο για τους νέους υπουργούς θα πρέπει αυστηρά «να έχουν λευκό ποινικό μητρώο και να προέρχονται από τη κοινωνία των πολιτών, ενώ το μισό κυβερνητικό σχήμα να αποτελείται από γυναίκες, κατά προτίμηση φεμινιστικών απόψεων.
Λίγοι όμως παρατήρησαν πως μετά την νίκη του ο Μακρόν δεν χαιρέτισε υπό τους ήχους του γαλλικού ύμνου σε μία κατά παράδοση «πατριωτική χώρα», αλλά υπό τον ύμνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γεγονός που αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πως η μάχη στην Γαλλία ήταν μεταξύ διεθνιστών και εθνικιστών και όχι ανάμεσα σε δημοκράτες και αντιδημοκράτες.
Ως εκ τούτου, πανηγυρίστηκε έντονα και από τους μουσουλμάνους μετανάστες στην χώρα, οι οποίοι έχουν αυξηθεί δραματικά και σίγουρα προτιμούν τον αριστερόστροφο διεθνιστή Μακρόν από την δεξιά Λεπέν, η οποία θα εφάρμοζε συνταγή Τραμπ στην Γαλλία, ωστόσο οι Γάλλοι προτίμησαν την χώρα τους ρημαδιό, από το να εκλέξουν μια «κακή ακροδεξιά» Πρόεδρο, όπως την ονομάζουν τα ΜΜΕ των παγκοσμιοποιητών.
Στην υγειά σας λοιπόν:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive