Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

"ΑΓΡΙΕΣ" ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ.

aggeioxeiroyrgos12
Να τον… λιντσάρουν Γεωργιανοί κρατούμενοι κινδύνεψε  στις φυλακές Διαβατών ο 38χρονος αγγειοχειρούργος που κατηγορείται πως δολοφόνησε μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο την 36χρονη Γεωργιανή, σύζυγό Έλληνα καθηγητή επαγγελματικού λυκείου. Μόλις ο 38χρονος, οδηγήθηκε στις πτέρυγες του επιτέθηκαν άλλοι βαρυποινίτες...
που όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθούσαν από τις ειδήσεις στην τηλεόραση τις … ακατάληπτες εξηγήσεις του.
Η 7η τακτική ανακρίτρια επί τρεις ώρες χθες βομβάρδισε με ερωτήσεις τον κατηγορούμενο  -ειδικευόμενο αγγειοχειρουργό- ενώ  σε πολλές περιπτώσεις ο 38χρονος κόμπιαζε να δώσει πειστικές απαντήσεις, γι αυτό και κρίθηκε αναγκαία η προφυλάκισή του. Ακόμη και όταν πήρε τον δρόμο για τις φυλακές πάντως ο ίδιος φρόντισε να αποχωρήσει σιωπηλός και σκεπτικός από τα δικαστήρια ….
Η αρμόδια ανακρίτρια ζητούσε να μάθει γιατί εγκατέλειψε την εφημερία του το μοιραίο βράδυ της 26ης Απριλίου τότε που χάθηκε η Ντιάνα, μέχρι να βρεθεί μια εβδομάδα ολόγυμνη και δολοφονημένη στο πρώτο  πόδι της Χαλκιδικής με το αυτοκίνητό του και μάλιστα στο τελευταίο άκρο του. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει στη διάθεσή του όλη την απολογία του γιατρού:
 georgiani1
ΑΝΑΚΡΙΤΙΑ: «Εφημερεύατε και πήγατε σπίτι σας στο Πανόραμα για να κοιμηθείτε. Τότε για πιο λόγο πήγατε στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής και επιστρέψατε  στις 4.06 τα ξημερώματα μετά από πέντε ώρες;
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Το κάνω συχνά, είναι ιδιορρυθμία μου. Δεν υπάρχει κούραση από την εφημερία, ανά πάσα στιγμή μπορείς να μπεις στο χειρουργείο, η ειδικότητα δεν σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι κουρασμένος.
ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ: Τελικά, ήσασταν ή δεν ήσασταν κουρασμένος;
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Δεν ήμουν κουρασμένος απλά έψαχνα μέρος για να κοιμηθώ, δεν βρήκαν και θα πήγαινα σπίτι.
ΑΝΑΚΡΙΤΙΑ: Για ποιο λόγο είχατε άγχος εκείνη την ημέρα;
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Δεν είχα άγχος, ήταν το άγχος που έχω κάθε ημέρα …
ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ: Γιατί κάνατε πέντε ώρες να διανύσετε αυτήν την απόσταση;
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Πήγαινα σιγά και σταματούσα στην άκρη του δρόμου για να ακούω μουσική. Έκανα τουλάχιστον πέντε στάσεις …
Απαντήσεις όμως αναζητεί από τον κατηγορούμενο και η  67χρονη μητέρα της Ντιάνας που έμεινε με τρια εγγονάκια ορφανά.
Ο διάλογος στο Facebook πάντως ανάμεσα στο γιατρό και την ασθενή είναι ενδεικτικός για την προκαθορισμένη συνάντηση στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης στις 26 Απριλίου.
ΝΤΙΑΝΑ: 17.02, Έλα ξεκινάω και διώξε όλους
ΙΑΤΡΟΣ: 17.07, Τους εξαφανίζω τώρα αμέσως!
ΝΤΙΑΝΑ: 17.08, Άντε επιτέλους. Ξεκινάω
ΝΤΙΑΝΑ: 17.21,  Έφτασα. Να σε περιμένω εκεί πίσω;
ΙΑΤΡΟΣ:17.21, Περίμενέ με. Σε δέκα λεπτά είμαι εκεί.
ΝΤΙΑΝΑ: 17.22, Οκ
ΙΑΤΡΟΣ: 17.39, Ντιάνα, έλα μέσα. Κατέβηκα
ΙΑΤΡΟΣ: 20.44, Ντιάνα, γιατί δεν ήρθες;
Η φράση της Ντιάνας «Έλα ξεκινάω και διώξε όλους» υποδηλώνει  για τους αστυνομικούς την οικειότητα της με τον γιατρό ο οποίος δεν είχε το δικαίωμα να επιληφθεί μόνος του σε τέτοιο περιστατικό για αφαίρεση κιρσών.
Στις έγγραφες εξηγήσεις του ωστόσο ο κατηγορούμενος προβάλει την δική του εξήγηση σ’ ένα έγκλημα που όμως όπως λέει δεν διέπραξε ο ίδιος.
«Δεν το έκανα εγώ, αναφέρει. Με έχουν παγιδεύσει. Δεν γνωρίζω ποιος. Υποθέτω πως ίσως είναι κάποιος που ζήλευε το ενδιαφέρον της κοπέλας για μένα. Γνωριστήκαμε με τη Ντιάνα όταν ήρθε με τον σύζυγό της στο νοσοκομείο και συζητήσαμε για την επέμβαση που ήθελε να κάνει στα πόδια. Μετά γίναμε φίλοι στο Facebook και μιλούσαμε. Μια φορά βγήκαμε και για καφέ. Δεν βάζω το αυτοκίνητο μου στο πάρκινγκ του νοσοκομείου συνήθως. Εκείνη την ημέρα το έβαλα γιατί είχα τρεις τσάντες μαζί μου και θα ήταν δύσκολο να τις κουβαλάω …».
Οι κρίσιμες ώρες της δολοφονίας της Ντιάνας ήταν από τις  17.39 ως τις 20.44 το βράδυ. Τι μπορεί να συνέβη μέσα στο Ιπποκράτειο σ’ αυτές τις τρείς ώρες και τα πέντε λεπτά σιγής … Αυτές οι φωτογραφίες της είναι όταν η 36χρονη έφευγε από το μεσιτικό της γραφείο για να πάει να συναντήσει τον αγγειοχειρουργό …
Από εκεί και μετά ήρθε ο  θάνατός της μέσα στο Ιπποκράτειο αλλά το ζητούμενο είναι: πως και για ποιο λόγο ..?
apologia2
ρεπορτάζ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive