Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ιωάννα Ζησάκη: Η Ελληνίδα που κατέκτησε τη Βουλγαρία [ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ]

zis6
Έχει ξετρελάνει τους Βούλγαρους η Ιωάννα Ζησάκη! Το μοντέλο είχε πάρει μέρος στα Playmate της Βουλγαρίας και είχε διακριθεί. «Έχω τελειώσει Αγγλική Φιλολογία. Ωστόσο, μιλάω κι άλλες ξένες γλώσσες:...
γαλλικά και βουλγαρικά. Μάλιστα, εργάζομαι ως διερμηνέας παράλληλα με το μόντελινγκ και χαίρομαι πολύ που και οι δύο δουλειές μου συμπεριλαμβάνουν αρκετά ταξίδια». 



Είναι δύσκολο γίνεις αναγνωρίσιμη στο χώρο του μόντελινγκ στην Ελλάδα ή στην Βουλγαρία;
Είναι δύσκολο λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει κυρίως στην Βουλγαρία, υπάρχουν πολλές ωραίες κοπέλες.
Σε συνέντευξή της προσθέτει: «Αρχισα ν’ ασχολούμαι με το μόντελινγκ κάνοντας φωτογραφίσεις για καταλόγους κομμωτικής. Το πρώτο μεγάλο βήμα μου, ωστόσο, έγινε με τη διάκρισή μου ως Playmate στα καλλιστεία στη Βουλγαρία. Στον διαγωνισμό έλαβα μέρος έπειτα από πρόταση που μου έγινε από γνωστό φωτογράφο. Αποφάσισα να το κάνω για την εμπειρία και μόνο. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη και φυσικά δεν μετανιώνω ούτε στιγμή για την απόφασή μου αυτή. Μου βγήκε σε καλό. Ακολούθησε η φωτογράφισή μου για το εξώφυλλο του “Playboy” το περασμένο καλοκαίρι. Ήμουν το κορίτσι του Ιουνίου. Είναι δύσκολο να γίνεις αναγνωρίσιμη στη Βουλγαρία. Υπάρχουν μεγάλος ανταγωνισμός και πολύ όμορφες κοπέλες».
».
zis1
zis2
zis3
zis4
zis5
zis7
zis8
zis9

2 σχόλια:

  1. Αυτά μας πλασάρουν σαν πρότυπα στα κορίτσια μας. Να ανελιχθούν με όπλο όχι το πνεύμα αλλά τα βυζιά και μάλιστα γυμνα; Ωραία πρόοδος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω κι εγω με αυτο που λες...αλλα η παραπανω ειναι πραγματικα ωραια γκομενα! :)

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive