Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Το σύστημα χρησιμοποίησε και αθέμιτα μέσα για να μην επικρατήσει ο «μπαμπούλας» της Λεπέν.



Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Όπως αναφέρουνε οι τελευταίες πληροφορίες  που έρχονται από την Γαλλία, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές υπάρχουν ενδείξεις ότι έγιναν πολλές παρατυπίες. Γεγονός που δείχνει ότι το σύστημα χρησιμοποίησε και αθέμιτα μέσα για να μην επικρατήσει ο «μπαμπούλας» της Λεπέν...

Συγκεκριμένα, αποκαλύφτηκε ότι βρέθηκαν πάρα πολλά ψηφοδέλτια σκισμένα με την ψήφο της Λεπέν και έτσι καταμετρήθηκαν σαν άκυρα. Τα ψηφοδέλτια αυτά στέλνονταν κατά χιλιάδες σε ανύποπτους ψηφοφόρους για να πέσουν στην παγίδα του άκυρου.

 
Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ότι η εκλογική επιτροπή σε ένα εκλογικό τμήμα το οποίο έδινε στους ψηφοφόρους μέσα στο φάκελο που θα ψηφίσουν δύο ψηφοδέλτια του Μακρόν και κανένα της Λεπέν.

Βίντεο: εδώ


Στο άλλο βίντεο βλέπουμε το εκπληκτικό πώς ένας λαθρο που τον πλήρωσε το σύστημα,  αφαιρει από το μέρος όπου έχουν συγκεντρωμένα τα ψηφοδέλτια, αυτά που είναι της Λεπέν ώστε να μην μπορούν να την ψηφίσουν. (το βίντεο στην πηγή). 
Το κόμμα της Λεπέν έχει υποβάλει εκατοντάδες ενστάσεις για αλλεπάλληλες  παρατυπίες στην ψηφοφορία  που δείχνουν με πόση μανία την είχε πολεμήσει το καθεστώς.

Ένα από τα σημαντικά ερωτήματα που εγείρονται σε αυτές τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, είναι ότι αριθμός των ψήφων που πήρε στο πρώτο γύρο ο Μακρόν, δεν δικαιολογείται λογικά στο αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου.
Συγκεκριμένα, ενώ στον πρώτο γύρο πήρε 8,6 εκατομμύρια ψήφους, στο δεύτερο πήρε 20,7 εκατομμύρια ψήφους. Δηλαδή,  σύμφωνα με το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου, όλη η γαλλική αριστερά, κομμουνιστική και μη ψήφισε Μακρόν, πράγμα που φαίνεται πολύ παράδοξο.
Το άλλο ερώτημα που μπαίνει εδώ είναι, πως οι ψηφοφόροι  της δεξιάς και των  ντεγκολικών οι θέσεις των οποίων συμφωνούσανε σε μεγάλο βαθμό με τις θέσεις Λεπέν, να ψηφίσουν μαζικά τον Μακρόν.
Στις 8 Μαΐου 10.000 Γάλλοι βγήκαν στους δρόμους να διαδηλώσουν ενάντια του Μακρόν. (εδώ)... εδώ... 

Και τέλος χαρακτηριστικό είναι για να καταλάβουμε που πάει τώρα η Γαλλία είναι ότι το πρώτο συγχαρητήριο τηλεγράφημα που δέχτηκε ο Μακρόν ήταν από την γνωστή μας Χίλαρι Κλίντον. το βίντεο (εδώ)


Σύμφωνα με ορισμένες φήμες, ο Mathieu Gallet λέγεται ότι ήταν πρώην εραστής του Μακρόν. το βίντεο εδώ...


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive