Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ζωή μες στις στάχτες. Ενας νεκρός και δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια από τη φωτιά στους Αγ. Θεοδώρους ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Αδεια βλέμματα, μάτια γεμάτα δάκρυα και πρόσωπα χαραγμένα από τον πόνο και την αγωνία για το μέλλον συναντούσε κανείς χθες το πρωί στην περιοχή του Πανοράματος, στους Αγίους Θεοδώρους. Οι κάτοικοι, που είδαν τις περιουσίες και τις ζωές τους να γίνονται στάχτη και αποκαΐδια από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής... εξαιτίας της αμέλειας ενός νεαρού αγρότη, θρηνούν τον χαμό ενός από αυτούς -που ακόμη δεν ξέρουν ποιος είναι!- και ανησυχούν για την τύχη άλλων δύο, που τραυματίστηκαν. «Τώρα, τι θα γίνει με τις περιουσίες μας; Ποιος θα μας αποζημιώσει; Ευτυχώς που υπήρχε η Πυροσβεστική, γιατί δεν είχαμε ούτε νερό ούτε ρεύμα στην περιοχή και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα» δήλωσαν κάτοικοι και ήδη αναρωτιούνται τι θα γίνει όταν ανέβει ακόμη περισσότερο η θερμοκρασία, καθώς το καλοκαίρι ο κίνδυνος πυρκαγιάς γίνεται ολοένα μεγαλύτερος.

Ηλικιωμένοι είδαν με δάκρυα στα μάτια τα σπίτια τους να γίνονται παρανάλωμα του πυρός χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν, καθώς ήταν εντελώς αβοήθητοι.
Σύλληψη 28χρονου
Χθες το μεσημέρι στην περιοχή Μασιάρη συνελήφθη ένας 28χρονος ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Δεν μπορούν να διαπιστώσουν αν η σορός ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα
Σε θρίλερ έχει εξελιχτεί η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού που εντοπίστηκε, έπειτα από εκτεταμένες έρευνες της Πυροσβεστικής, σε μια χαράδρα στην περιοχή Αρτέμιδα των Αγίων Θεοδώρων, όπου νωρίτερα την Κυριακή είχε ξεσπάσει η μεγάλη πυρκαγιά. Ως τώρα, όχι μόνο δεν έχει αναγνωριστεί το τραγικό θύμα, αλλά δεν έχει καν διαπιστωθεί αν πρόκειται για άνδρα ή για γυναίκα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν λάβει δείγμα γενετικού υλικού για να ταυτοποιηθεί από το DNA η σορός του ανθρώπου που κάηκε ζωντανός στην πυρκαγιά. Την ίδια ώρα, εξετάζεται αν πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη και έως αργά χθες το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί. Ο γιος της, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της, κλήθηκε από τις Αρχές να διαπιστώσει αν η απανθρακωμένη σορός ήταν της μητέρας του ή όχι, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατον και φέρεται ότι δήλωσε πως δεν μπορούσε να καταλάβει αν πρόκειται για τη μητέρα του.

Εκτός από το νεκρό άτομο, τραυματίστηκαν δύο ηλικιωμένοι, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες μέσα στο σπίτι τους και, για καλή τους τύχη, σώθηκαν από τους πυροσβέστες, οι οποίοι τους εντόπισαν την ώρα που επιχειρούσαν να σβήσουν τη φωτιά. Στη συνέχεια διακομίστηκαν με εγκαύματα στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive