Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τη ΜΚΟ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ"! Εμείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. Απο που τ`αρπάζει ΧΟΝΤΡΑ; Κι εδω ο Τζωρτζ Σόρος!!

Εxθές το ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ανέφερε την ΜΚΟ 'ΑΝΤΙΓΟΝΗ' και λάβαμε πολλά μηνύματα για να εξηγήσουμε ποια είναι η συγκεκριμένη οργάνωση. Από το επίσημο site της Οργάνωσης διαβάζουμε πως «Η “ΑΝΤΙΓΟΝΗ-Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη Βία” είναι μία...
μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα τη Θεσσαλονίκη και γραφεία στην Αθήνα. Από το 1993 δραστηριοποιείται σε θέματα που αφορούν το ρατσισμό και τις διακρίσεις, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την κοινωνική οικολογία, την ειρήνη και τη μη βίαιη επίλυση των συγκρούσεων.
Σκοπός της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ είναι η εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους χωρίς καμία διάκριση για παράδειγμα με βάση το φύλο, τη φυλή, την εθνοτική καταγωγή, το κοινωνικό/οικονομικό/μορφωτικό επίπεδο, την αναπηρία, την ηλικία, τη θρησκεία κ.ά.. Μέσα από τη δράση της, με άξονα την αλληλεγγύη και την ενεργή συμμετοχή, στοχεύει επίσης στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου σε θέματα μη διάκρισης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οικολογίας, μη βίας και διαπολιτισμικότητας.»
Πάρα πολύ όμορφα. Για να δούμε ποιος χρηματοδοτεί την οργάνωση. ως δια μαγείας εμφανίζεται το όνομα του Τζωρτζ Σόρος.
Η Αντιγόνη εντάσσεται στο European Network Against Racism, το οποίο στην Ελλάδα ελέγχει 4 οργανώσεις.
 Στις τελευταίες Ευρωεκλογές είχε εισπράξει πολλές χιλιάδες δολάρια για τις δραστηριότητες των τεσσάρων αυτών ΜΚΟ. 
Αναλυτικά οι τέσσερις αυτές οργανώσεις είναι οι : η ΜΚΟ «Αντιγόνη», στην οποία συμμετέχουν ο ανθέλληνας και φιλοσκοπιανός Μιχάλης Τρεμόπουλος από τους «Οικολόγους Πράσινους», ο ανθέλληνας Νάσος Θεοδωρίδης από τον Σύριζα (που είπε πως δεν έγινε ποτέ η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου), ο Ανδρέας Τάκης, Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών επί κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου και υπουργείας Φώφης Γεννηματά, και άλλοι πολλοί . β) Η ΜΚΟ Generation 2.0 που δεν παρέχει στοιχεία για το ποιοι «προεδρεύουν» γ) Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, το οποίο πέρα από τα χρήματα που αναφέρουμε εδώ πήρε και 2.913.055 ευρώ την τριετία 2002-2004 από τον ελληνικό προϋπολογισμό. δ) Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών του Αχμέντ Μοάβια, σουδανού υποψηφίου των «Οικολόγων Πράσινων» και αργότερα του ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου.
Στο επίσημο site της Αντιγόνης βλέπουμε αναλυτικά τους προεδρεύοντες.
Και εδώ βλέπουμε πως ναι, η ΜΚΟ Αντιγόνη εμπλέκεται στα θέματα εκπαίδευσης των ελληνόπουλων...
Προοδευτικούληδες-Αριστερούληδες; ίσως.

1 σχόλιο:

  1. πληγή για την ελληνική κοινωνία η δράση των ΜΚΟ,θα τα αλλάξουμε όλα αν δώσετε δύναμη στον εθνικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive