Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Σεραφείμ Πειραιώς : ο Λέων του Αντιοικουμενισμού των νώτων! Γράφει ο Κρίτων Δ. Ιακώβου

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητροπολίτης Σεραφείμ Πειραιώς
Σε δυο άρθρα μου με τίτλο "Ο «τεμενοφάγος» και θαυμαστής του Καμμένου και του Κουρουμπλή, Μητροπολίτης Σεραφείμ Πειραιώς και ο ομολογητής π. Σάββας Λαυριώτης" και "Και εσείς Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, εγκωμιάζετε αντί να ονειδίζετε τους δημίους μας, Καμμένο, Κουρουμπλή και Κοτζιά;...
" που δημοσιεύτηκαν σε διάφορα μπλογκς ("Καταγγείλτε", "Ξυπνήστε ρε", "Τρικλοποδιά", "Σκεφτόμαστε Ελληνικά", κ.ά.) είχα στηλιτεύσει τον Σεβασμιώτατο Σεραφείμ για την απύθμενη υποκρισία του στον δήθεν αντιοικουμενιστικό του αγώνα. Είχα επισημαίνει ότι ο μέγας Τεμενοφάγος Ιεράρχης "πούλησε" το φλέγον θέμα του Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό, μη εμφανιζόμενος στο Δικαστήριο την ημέρα εκδίκασης της προσφυγής του στο ΣτΕ κατά της ανέγερσης του Τεμένους !
Με το τέχνασμά του αυτό ο "Ισλαμομάχος" Αρχιερεύς, επέτυχε την απόρριψη της προσφυγής του από το ΣτΕ !
Ο Μέγας Ιεράρχης, ο "Λέων της Ορθοδοξίας" ή αντιαιρετικός, αντιοικουμενιστής Ταύρος, όπως είχα τονίσει, εγκωμίασε ακόμη και τους αρχιπροδότες του Έθνους, τον χριστοκάπηλο Καμμένο και τον πασοκοκατσαπλιά Κουρουμπλή!
Η οσφυοκαμψία και η θεομπαιξία του συνεχίστηκε όπως θα διαπιστώσετε με την ανάγνωση των κάτωθι διαδικτυακών δημοσιεύσεων (η πρώτη παρατίθεται αυτούσια): 

"Η θεομπαιξία έχει και όρια Σεβασμιώτατοι και πανοσιολογιώτατοι!
(https://paterikiparadosi.blogspot.gr/2017/05/blog-post_310.html)

Σήμερα (21/5/2017- ὅπως μᾶς πληροφόρησε αὐτήκοος μάρτυς) στὸν Πειραιᾶ συλλειτούργησε μὲ τὸν μητροπολίτη Πειραιῶς Σεραφείμ, ὁ μητροπολίτης Βεροίας Παντελεήμων, ποὺ ὡς γνωστὸν ἐκδίωξε ἀπὸ τὴν Μητρόπολή ΤΟΥ (!) δύο ἱερεῖς, ἐπειδὴ εἶχαν ἀντι-Οἰκουμενιστικὴ δράση!
Ἔτσι λοιπόν, ὁ πάλαι ποτὲ ἀντι-Οἰκουμενιστὴς κ. Σεραφείμ (ὁ προοριζόμενος ἀπὸ τοὺς "ἀντιΟἰκουμενιστὲς" καὶ γιὰ ἀρχηγός-στρατηγὸς τοῦ ἀγώνα!) καὶ ὁ Οἰκουμενιστὴς Βεροίας κ. Παντελεήμων ἔψαλαν ἀπὸ κοινοῦ τὸ Πολυχρόνιό του ...μεγάλου Ἀφέντη, Πάπα τῆς Ἀνατολῆς καὶ παναιρετικοῦ Οἰκουμενιστῆ πατριάρχη Βαρθολομαίου!!!

Στὴν συνέχεια ὁ κ. Σεραφεὶμ ἔψαλε μεγαλοπρεπῶς τὸ Πολυχρόνιο τοῦ Οἰκουμενιστῆ Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονος, διώκτη τῶν π. Παύλου Δημητρακόπουλου καὶ π. Ματθαίου Βουλκανέσκου ποὺ μετὰ τὴν δίωξή τους ἀπὸ τὸν κ. Παντελεήμονα, κατέφυγαν στὴν μητρόπολη Πειραιῶς καὶ τιμήθηκαν (ὡς ἀντι-Οἰκουμενιστές;) ἀπὸ τὸν κ. Σεραφείμ!
Δεῖτε λοιπόν, πῶς ὁ κ. Βαρθολομαῖος μαντρώνει ὅλους στὸ μαντρὶ τοῦ Οἰκουμενισμοῦ!

Καὶ νὰ σκεφθεῖ κανεὶς ὅτι ὁ π. Παῦλος καὶ κυρίως ὁ π. Ματθαῖος Βουλκανέσκου εἶναι τὸ δέξι χέρι καὶ συνοδοιπόροι τῶν διακοψάντων τὸ μνημόσυνο τοῦ μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ἄνθιμου καὶ Λαγκαδᾶ Ἰωάννη, δηλαδή τῶν π. Θεοδώρου Ζήση, Νικολάου Μανώλη, π. Φωτίου Βεζύνια καὶ τοῦ π. Ἄγγελου Ἀγγελακόπουλου, ἐπίσης ἱερέα τῆς Μητροπόλεως Πειραιῶς!
Αὐτοὶ εἶναι οἱ στρατηγοὶ τοῦ Τελεβάντου, στοὺς ὁποίους πρέπει νὰ κάνουμε ὑπακοή, καὶ μὲ τὶς ὁδηγίες τῶν ὁποίων θὰ κάνουμε συντεταγμένη ἐκστρατεία κατὰ τοῦ Οἰκουμενισμοῦ! Αὐτὸς (ὁ Πειραιῶς) εἶναι ὁ «λέων» τοῦ π. Θεοδώρου Ζήση, τὸν ὁποῖο ἀκόμα ἀποδέχεται, παρὰ τὰ ὅσα ἀλλοπρόσαλλα, δίγλωσσα καὶ προδοτικὰ τῆς Πίστεως ἔχει διαπράξει!

Το ξεχωριστό δώρο του Μητροπολίτη Πειραιώς στον Οικουμενικό Πατριάρχη
Δὲν τὸν "ἀποχωρίζονται" οὔτε μετὰ τὴ ψηφιδωτὴ εἰκόνα ποὺ ὁ κ. Σεραφεὶμ ὡς δῶρο ἀπέστειλε, τιμώντας ἄλλη μιὰ φορὰ τὸν ἀρχηγέτη τῆς Παναιρέσεως Βαρθολομαῖο, μὲ τὸν διευθυντῆ τοῦ ραδιοφωνικοῦ σταθμοῦ τῆς μητροπόλεως Πειραιῶς κ. Λυκοῦργο Μαρκούδη !
Καὶ ἤδη, μετὰ τὸ ψηφιδωτό, ἀκολούθησε σήμερα καὶ ἡ μνημόνευση τοῦ αἱρετικοῦ Πατριάρχη! Αὐτὸς εἶναι ὁ λέων κ. Σεραφείμ, ποὺ μᾶς παραμυθίαζε τόσα χρόνια μὲ τοὺς τάχα ὑπὲρ πίστεως ἀγῶνες του!

Ὅταν αὐτὰ τὰ λέγαμε τόσα χρόνια στοὺς πατέρες τῆς Γατζέας, μᾶς λοιδωροῦσαν. Καὶ δυστυχῶς κάποιοι, ἀκούγεται ὅτι πλησιάζουν Ἱεράρχες τῆς ποιότητος τοῦ κ. Σεραφείμ, γιὰ νὰ τοὺς θέσουν …ἀρχηγοὺς τοῦ ἀντι-Οἰκουμενιστικοῦ ἀγῶνα ἢ νὰ ἀγωνιστοῦν καὶ κατω ἀπὸ τὶς δικές του ..."εὐλογίες"!

ΠΗΓΗ: paterikiparadosi.blogspot.gr "

Η θεομπαιξία έχει και όρια Σεβασμιώτατε Πειραιώς. Φωτογραφίες και Σχόλια.
(http://www.triklopodia.gr/η-θεομπαιξία-έχει-και-όρια-σεβασμιώτα/)

Τελικά απ' ότι φαίνεται η θεομπαιξία, όπως και η προδοσία δεν έχουν όρια !
Όπως απεδείχθη πλέον περίτρανα, Σεβασμιώτατε Πειραιώς, είσαστε άπατος θεομπαίχτης και διαπρύσιος εγκωμιαστής του εραστή του Αρχεκάκου Όφεως Βαρθολομαίου. 
Τα θερμά μου συγχαρητήρια ! 
Τους ξεπεράσατε όλους στην υποκρισία και στη φαυλότητα !
Μυριάκις εύγε !
Γίνατε ο Λέων του Αντιοικουμενιστικού Αγώνος των νώτων ! 
Και εις ανώτερα !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους αντίχριστους Συριζοναζί και τους χριστοκάπηλους ΝουΔούλους.

5 σχόλια:

  1. MΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.
    Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ?ΞΕΡΕΤΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ.
    ΩΣΤΟΣΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

    Εξαλλο το Ισραήλ: Σφοδρή επίθεση του εβραϊκού τύπου κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς κκ.Σεραφείμ για «αντισημιτικές δηλώσεις»
    Δημοσιεύθηκε 15 Μαΐου 2017 11:23 στην κατηγορία ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    Σύμφωνα με εβραϊκό δημοσίευμα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, κατηγορείται για αντισημιτική συμπεριφορά ενώ ζητείται και η παρέμβαση της εκκλησίας της Ελλάδος για αυτό το ζήτημα .
    Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει : «ως Έλληνας Ορθόδοξος Επίσκοπος, ο Μητροπολίτης Πειραιώς χρησιμοποίησε τη θέση του για να υλοποιήσει αντισημιτικές θεωρίες συνωμοσίας και να δηλώσει την αντίθεσή του στη θρησκευτική «σιωνιστική» παγκόσμια κυριαρχία», αναφέρει το εβραϊκό δημοσίευμα .
    Σύμφωνα  πάντα με το δημοσίευμα, η στάση του ώθησε την ηγεσία της εκκλησίας της Ελλάδος να τον αντικαταστήσει με έναν άλλο επίσκοπο στο  ταξίδι στους Αγίους τόπους το Πάσχα για την αφή του Αγίου Φωτός .
    Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ έριξε όλο  το φταίξιμο για την κίνηση αυτή στο Ισραήλ, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο εμπόδισε  την επίσκεψή του λόγω των δηλώσεων του ίδιου «για τα κακά του Σιωνισμού».
    Ο Μητροπολίτης Πειραιώς φέρεται να έχει δηλώσει κατά καιρούς  ότι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός στέκεται ενάντια στον Σιωνισμό, «ειδικά ενάντια στην οργάνωση του Σιωνισμού που επιδιώκει παγκόσμια κυριαρχία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μητροπολίτης συνεχίζει το άρθρο, κατηγορεί τους υπέρ-ορθόδοξους Εβραίους ότι χρησιμοποιώντας τη μασονία διείσδυσαν μέσα σε όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου ελέγχοντας τες πλήρως.
    Στο δημοσίευμα τονίζεται η αναφορά του Μητροπολίτη στα Πρωτόκολλα των Σοφών  της Σιών, από τα οποία προέρχονται πολλοί αντισημιτικοί χαρακτηρισμοί  γύρω από τις εβραϊκές προσπάθειες για παγκόσμια κυριαρχία.
    Σύμφωνα με τον ορισμό του αντισημιτισμού, ο ίδιος κάνει  χρήση των συμβόλων και των εικόνων που συνδέονται με τον κλασικό αντισημιτισμό (π.χ. ισχυρισμοί περί Εβραίων που καταδικάζουν και σταυρώνουν τον Ιησού Χριστό ή σταύρωση του οποίου βαρύνει όλο το  Ισραήλ και τους Εβραίους ) , ενώ ο ίδιος μιλά αδιαμφισβήτητα συνεχώς κατά των  Εβραίων , πολύ.
    Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ θα παραστεί σε δίκη εναντίον του για δηλώσεις του από το Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι.
    Το δε Κεντρικό Συμβούλιο Εβραϊκών Κοινοτήτων στην Ελλάδα δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση:
    «Για άλλη μια φορά, δεν μας εκπλήσσει το νέο παραλήρημα του Ορθόδοξου Μητροπολίτη Πειραιά, Σεραφείμ, που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής Πειραιά», ανέφερε η κοινότητα σε ανακοίνωση .

    «Παρά τις σοβαρές προσπάθειές του να διαλύσει τις κατηγορίες περί  αντισημιτισμού, στα εδώ και πολλά έτη  γραπτά του αναφέρεται συνεχώς στον αντισημιτισμό ως αντι-Σιωνισμό, χρησιμοποιώντας γνωστά αντισημιτικά στερεότυπα, θεωρίες συνωμοσίας και παραδοσιακές συμπεριφορές εχθρικού τύπου για να χαρακτηριστεί όχι ως αντισημίτης αλλά ως αντι-σιωνιστής».
    «Πιστεύουμε ότι οι δηλώσεις του δεν είναι συμβατές με την ιδιότητα του Επισκόπου της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, μιας Εκκλησίας που ομιλεί για  αγάπη και αλληλεγγύη, ούτε με το καθεστώς ενός κρατικού αξιωματούχου που υποχρεούται να παραμείνει πιστός στο Σύνταγμα κατους νόμους του  ελληνικού κράτους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Είμαστε βέβαιοι ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος  (Επικεφαλής της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας) θα συμφωνήσει ότι η εκστρατεία μίσους εναντίον του Εβραϊκού λαού είναι ασυμβίβαστη με τις αρχές και την ιστορία της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας».
    «Το Κεντρικό Συμβούλιο Εβραϊκών Κοινοτήτων στην Ελλάδα καλεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τους Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδας να απομονώσουν τις ακραίες ρατσιστικές και αντισημιτικές απόψεις που εκτείνονται στην Εκκλησία, και οι οποίες δηλητηριάζουν την ελληνική κοινωνία και υπονομεύουν την αρμονική συνύπαρξη όλων των Ελλήνων πολιτών , ανεξάρτητα από το φύλο, το χρώμα του δέρματος ή τη θρησκεία», καταλήγει η ανακοίνωση του κεντρικού ισραηλιτικού συμβουλίου.
    Η ουσία όμως  στα λεγόμενα του άρθρου για την σταύρωση του Ιησού Χριστού  είναι ότι, η σταύρωση με όλα τα γεγονότα  που έλαβαν χώρα  πριν 2017 χρόνια στην Αγία γη της Ιερουσαλήμ και περιγράφονται στα Ευαγγέλια των Αποστόλων της εκκλησίας , δεν αλλάζει, δεν παραγράφεται, δεν μετατρέπεται , και φυσικά δεν λησμονιέται από κανέναν ορθόδοξο πιστό.
    Η αφή του Αγίου φωτός μας το υπενθυμίζει άλλωστε κάθε χρόνο , ως ένα θεϊκό θαύμα που εκπλήσσει  όχι μόνο τους  ορθόδοξους Χριστιανούς, αλλά και τους καθολικούς, Κόπτες, διαμαρτυρόμενους, μουσουλμάνους και Εβραίους .

    Όσο για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς,  εφόσον υπάρχει δημοκρατία και ελευθερία  , ο καθένας μπορεί να έχει ελεύθερα την δυνατότητα να δηλώνει τις απόψεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Η΄ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ?
      ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ
      Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν
      1.ΣΧΕΔΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
      Δειτε το βιντεο
      Η υποκρισία των Εβραίων στο μεταναστευτικό
      2.Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΟΡΟΣ
      ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
      3.Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΡΚΟΖΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ!
      Αναγκαστική Φυλετική Επιμειξία, το επόμενο βήμα...
      https://www.youtube.com/watch?v=f5L-lytqSZ4
      4.Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ, Ο ΚΑΜΕΡΟΝ
      'Too many White Christian faces in Britain' says David Cameron
      https://www.youtube.com/watch?v=mHqRtLeI_pE
      5.Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΕΒΡΑΙΑ
      angela merkel ist jüdin
      6.Jews admit organizing White Genocide
      Jews admit organizing White Genocide

      Διαγραφή
  4. Ο Σεραφείμ απέσυρε ορθώς την καταγγελία του στο ΣΤΕ διότι υπάρχει και μια ακόμη καταγγελία ,πολύ σοβαρή ,που ακυρώνει το ΤΕΜΕΝΟΣ με ακαταμάχητα πολεοδομικά στοιχεία!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive