Κυριακή 7 Μαΐου 2017

"ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ" ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ. ΣΕ ΔΙΚΗ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

  Κατάπτυστος νόμος
Η παραπομπή σε δίκη της συγγραφέως Σώτης Τριανταφύλλου, ύστερα, μάλιστα, από μήνυση του «Παρατηρητηρίου κατά του Ρατσισμού», εκ των πραγμάτων θέτει υπό συζήτηση, το θέμα του περιβόητου «αντιρατσιστικού νόμου». Έγκαιρα είχαμε επισημάνει..
-και από τούτη τη στήλη-πως ο συγκεκριμένος νόμος, οδηγεί εκ των πραγμάτων σε «φρονηματικού» χαρακτήρα διώξεις, βασισμένες, απολύτως, στο υποκειμενικό κριτήριο του οποιουδήποτε «θιγόμενου», φυσικού ή νομικού προσώπου. Άλλωστε, το «δια ταύτα» του κειμένου της γνωστής συγγραφέως, δεν είναι παρά η «αποθέωση» της ανωτερότητας του ευρωπαϊκού πολιτισμού, έναντι του ισλαμικού-και όχι μόνο φαινομένου, κάτι που δεν απέχει από την αντίληψη των «διωκτών» της.

2 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ είναι αντισυνταγματικος.Το δε παρατηρητηριο οτι και να λέει δεν μας αφορα.Δεν αφορα το εθνος μας ,το κράτος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ… ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;
    http://alfeiospotamos.gr/?p=17579

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive