ΕΥΧΕΣ

ΕΥΧΕΣ

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Άστεγος ΈΛΛΗΝΑΣ κοιμάται σε νεκροταφείο! ΑΝ ήταν λαθρομετανάστης θα είχε το ΔΙΚΟ του ΔΩΡΕΑΝ Σπίτι. (Βίντεο)


Εικόνες που σοκάρουν από τη ζωή ενός αστέγου, ο οποίος ζει και κοιμάται στο νεκροταφείο της κωμόπολης Βέλο της Κορίνθου. Ο άστεγος άντρας Γ. Μπ., στα 56 του χρόνια, αναγκάζεται να κοιμάται σε κενοτάφιο του νεκροταφείου του χωριού. Τι θα γινόταν αν ήταν λαθρομετανάστης;  ΔΕΣ ΕΔΩΟ ίδιος, με ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο δείχνει στον δημοσιογράφο πώς κοιμάται στο κενοτάφιο...
σύμφωνα με το korinthostv.gr. 
6035e2fd5dd66bc0f8aa0d60dd557d07_XL
Παράλληλα, εξηγεί τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ τονίζει ότι θέλει να επιστρέψει στην Κύπρο να εργαστεί, αλλά δεν έχει τα χρήματα για το ταξίδι. Ο 56χρονος υπολογίζεται ότι ζει στο νεκροταφείο εδώ περίπου και ένα μήνα.

1 σχόλιο:

  1. ΗΛΙΘΙΟΝ τὸ ἐρώτημα καὶ ἀκατάλληλον διότι βοηθᾶ εἰς τὴν διαιώνισιν τῆς καταστάσεως.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ἄς μάθουμε νὰ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ μὲ τὸ μυαλὸ στὸ ΚΕΦΑΛΙ καὶ ὄχι εἰς τὴν ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ.
    Τοῦτο εἶναι ἡ ΑΠΟΛΥΤΟΣ συνταγὴ νὰ ἀπαλλαγοῦμε ἀπὸ λαθρομετανάστες καὶ πάντα τὰ δεινα τὰ ὁποῖα μᾶς καταδυναστεύουν ἀντὶ νὰ κλαψουρίζουμε ἠλιθίως.
    Μία ἄλλη λῦσις εἶναι νὰ ἑνώσουμε τὴν Ἑλλάδα μὲ τὴν Κῦπρον (προσοχή, ὄχι τὸ ἀντίθετον), ἀλλὰ τμηματικῶς ὤστε ἡ προσαρμογή νὰ εἶναι σταδιακὴ καὶ ἐφικτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive