Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Μαθήματα επιχειρηματικότητας στον Κυριάκο, από άλλο Αλέξη, όχι τον Τσίπρα, εκθέτουν ανελέητα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.



Τον λένε Αλέξη, όχι όμως Τσίπρα και παραδίδει δημοσίως στον Κυριάκο Μητσοτάκη μαθήματα διαμόρφωσης ορθού επιχειρηματικού περιβάλλοντος....
 
Πρόκειται για τον Αλέξη Παπαδόπουλο, Μηχανολόγο Μηχανικό & BusinessDeveloper, Ιδρυτή του νέου «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ». 
Ο Αλέξης Παπαδόπουλος είναι και ο εμπνευστής του Προγράμματος ΝΕΣΤΩΡ,ενός ιδιαίτερα ευρηματικού προγράμματος, που μπορεί να φέρει εξαιρετική Ανάπτυξη στη χώρα και να την μεταβάλλει από χώρα κρίσης σε ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
Το πρόγραμμα ΝΕΣΤΩΡ λοιπόν ο Αλέξης Παπαδόπουλος, το είχε παρουσιάσει το 2013-2015 σε κάποιους κορυφαίους πολιτικούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Κανένας εξ αυτών δεν το αντέκρουσε, αλλά όλοι για κάποιο μυστήριο λόγο (!) το έθαψαν όσο πιο βαθιά μπορούσαν στα συρτάρια τους. 
Φανερά ενοχλημένος από την παλαιότερη αποσόβηση ο Αλέξης Παπαδόπουλος κι έχοντας πλέον δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό φορέα, που τον στελεχώνουν κυρίως επιχειρηματίες, προχωράει πλέον σε δημόσια παρουσίαση τμημάτων του πολιτικού προγράμματος του νέου κόμματος. 
Προσεκτικά και κρατώντας τα προσχήματα, εκθέτει ανελέητα τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ.
Μένει να δούμε τώρα τις αντιδράσεις από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και αν αυτές θα υπάρξουν.
Το θέμα είναι ότι οι προτάσεις του Α. Παπαδόπουλου είναι βγαλμένες από ανθρώπους της επιχειρηματικότητας, οπότε έχουν ένα ισχυρότατο πλεονέκτημα έναντι των προτάσεων ανεπάγγελτων πολιτικών ανδρών.
Παρακολουθήστε τον (πατώντας εδώ) και απολαύστε τον τρόπο με τον οποίο ρίχνει κυριολεκτικά το γάντι στον πρόεδρο της ΝΔ. 
Οι ιδέες του είναι όντως καινοτόμες… 

2 σχόλια:

  1. ΑΛΕΞΗ Ο ΧΑΖΟΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ...

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ, ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ !!!

    ΣΩΣΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ … ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ … ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΘΑΝΤΟ ΔΡΑΚΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΑ (ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΥΛΟ-ΚΟΡΗ ΤΟΥ), ΤΟΝ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΔΡΑΚΟΥΛΟΕΓΓΟΝIΑ TOY …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν θέλουν την επιχειριματικότητα!θέλουν να φέρουν πολυεθνικές με φτηνό εργατικό δυναμικό,δεν είναι ηληθιοι,απλώς κοιτάν την πάρτη τους,και την προσωπική τους ανέλιξη,που περνά μέσα απο πρεσβείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive