Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Αποδείξεις, για το πως πολιτεύονται οι ταγοί του εθνικού/δημοσίου συμφέροντος (θεωρητικά) και πόσο αλληλένδετα είναι οι συνθήκες ζωής των πολιτών, της χώρας στο σύνολό της και ποια η ποιότητα του πολιτικού προσωπικού.


Καταψήφισαν οι ΑΝΕΛ, και συνέπραξαν οι πασόκοι που από την εποχή Σημίτη-ΓΑΠ ειδικότερα μέχρι σήμερα δεν εννοουν να μην ηρεμήσουν αν δεν διαρρήξουν την εθνική και κοινωνική συνοχή...
Οι χρυσαυγίτες οκ, κάνουν την δική τους σπέκουλα, είναι μια άλλη ιστορία τα 'χουμε πει.
Ή μάλλον συμφωνώ με ένα παλαιότερο ρηθέν του κ. Μιχάλη Χαραλαμπίδη ότι το σύστημα χρησιμοποιεί την χ.α για να συκοφαντήσει τον ελληνισμό.
Δεν το σχολιάζω περαιτέρω, αυτό με εκφράζει και μένω εκεί.
Πέραν του προφανούς ότι το μονοκομματικό σύστημα αλά οργουελικού 1984 αλληλοτροφοδοτείται, όταν χρειάζεται ο ένας να κάνει "πίσω" σπεύδει ο άλλος να "συνδράμει", ανανδεικνύεται ξεκάθαρα και το παιχνίδι του παπατζή.
Όπου και να ψάξεις, παπά δεν θα βρεις.
Όσο και να ψάξεις.
Αν ήταν έντιμο το πολιτικό παιχνίδι του κομματικού ανταγωνισμού, έτσι για να υπήρχε μια στοιχειώδης/υποτυπώδης ψευδαίσθηση πλουραλισμού, αντιπροσώπευσης της κοινωνίας, οι ΑΝΕΛ λχ θα αποχωρούσαν από την κυβέρνηση.
Δεν τον θεωρούν σοβαρό λόγο για να αποχωρήσουν;
Οκ, αυτό αναδεικνύει προτεραιότητες τέλος πάντων.
Έστω, θα έθεταν ένα βέτο στον μείζονα κυβερνητικό εταίρο.
Ούτε αυτό;
Ούτε αυτό...
Το αν καταψήφισαν έχει μηδαμινή πρακτική σημασία φυσικά.
Για το θέμα του ισλάμ, όπως και άλλων θρησκειών ή πολιτικών οργανώσεων φονταμενταλιστικής παρέλκυσης, έχουν μιλήσει οι ειδήμονες που δεν ασχολούνται με ψηφοθηρικά και κομματικά παιχνίδια.
Με επιστημονική συνέπεια και με κριτήριο το τι συμβαίνει στην Ευρώπη και στον κόσμο.
Εμείς στην Ελλάδα έχουμε καφενέδες/χαβαλέδες στην πολιτική.
Και η γνώση βρίσκεται στο περιθώριο.
Άλλωστε που να ξέρουν οι ειδικοί από "στρατηγικό σχεδιασμό".
Τα ξέρουν όλα οι κομματικοί.
Καλώς, κατά τα λοιπά, όσοι πιστεύουν ας πιστεύουν όπου θελουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την θρησκεία αυτή και με όποια άλλη.
Πιστεύω στον Χριστό και πουθενά αλλού, και σαφώς δεν έχω μίσος για τους άλλους.
Όπου και αν πιστεύουν.
Στο γεωπολιτικό ωστόσο σκέλος, αποδεικνύεται σταθερά ότι η χώρα μας κυβερνάται στην καλύτερη (επιεικέστερη) περίπτωση από καφενέδες/χαβαλέδες, που δεν γνωρίζουν τι εστί εθνικό συμφέρον.
Και ούτε τους απασχόλησε ποτέ.
Μην πάμε μόνο στην γεωπολιτική.
Πάμε στο πρόσφατο εξόχως χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Κάποιοι -άντε για ορισμένους να αποδώσει κανείς και καλή πρόθεση- έκαναν τροπολογία, για να "ξεψηφίσουν" αυτό που ψήφισαν και είναι (επί της ουσίας) προπομπός του 4ου μνημονίου.
Μια διάταξη συγκεκριμένα για τους εκπαιδευτικούς ιδιωτικών σχολείων.
Αυτό αναδεικνύει το πως πολιτεύονται οι ταγοί του εθνικού/δημοσίου συμφέροντος (θεωρητικά) και πόσο αλληλένδετα είναι οι συνθήκες ζωής των πολιτών, της χώρας στο σύνολό της και ποια η ποιότητα του πολιτικού προσωπικού.
Σχέδιο, ούτε γι' αστείο.
Χαβαλέδες και ολίγιστοι, μόνο για την ψήφο.
Σκοτίστηκαν για την ελληνική κοινωνία, για την ελληνική οικογένεια, για όλα.
Όλα για το θεαθήναι και την αναπαραγωγή της εξουσίας.
Φυσικά αν η όποια ψήφιση/απόφαση δεν αντιπροσωπεύει την κοινωνία, ούτε λόγος.
Κατά τα άλλα έχουμε γνήσια αντιπροσώπευση.

Ναι αλλά ποιους αντιπροσωπεύουν;
Μάλλον αυτούς που ορίζουν την ατζέντα.
Και δεν την ορίζουν οι κοινωνίες για την αναπαραγωγή τους, έστω σε επίπεδο απλών κατευθύνσεων.
Αυτό είναι προφανές.

απ (απλός πολίτης)

4 σχόλια:

  1. Από που συμπεραίνεις ότι η χρυσή αυγή κάνει σόου? Είσαι φτηνός συκοφάντης και πέμπτη φάλαγγα του συστήματος. Επειδή σε διαβάζω συστηματικά έχω την πεποίθηση πλέον ότι λειτουργείς έτσι. Πετάς το δηλητήριο σου κατά καιρούς εναντίον των Ελλήνων εθνικιστών και μετά το παίζεις εθνικιστής και πατριώτης. Αυτά τα τερτίπια πλέον δεν περνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το συστημα της κλεπτοκρατιας δεν μπορει να χρησιμοποιησει αυτους που το μαχονται.Γιαυτο και προσπαθει να τους εξοντωσει με τον οποιονδηποτε τροπο.Αυτα που λες λοιπον ειναι μπουρδες που πιανουν στους φοβισμενους γηραιους συνανθρωπους μας αλλα οχι στους νεους και στους ωριμους αλλα αποφασισμενους για ρηξη με το σαπιο καθεστως της Μεταπολιτευσης.Ως εκ τουτου τα παραπανω δεν πιανουν σε νοημονες.Να τα λες αλλου,σε κοινο που τα χαφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα
    Οι παρέες του Εσδρά προχωρούν με το ΠΑΡΑΝΟΜΟ Τέμενος για ανύπαρκτους ΕΛΛΗΝΕΣ μωαμεθανούς το ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ μας απο τους Εβραίους.Jews admit organizing White Genocide
    THE "Stop White Genocide" Video
    Ο Eβραίος Σόρος ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,PSI,ΤΑΙΠΕΔ,ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!!!!!
    Η ΨΗΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive