Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΑΥΤΑ υπέγραψαν. Κέρδη Μ Ο Ν Ο για τα ξένα συμφέροντα

kerdh
Όπως προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 (το νέο μνημόνιο που ψήφισαν), στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων περνούν πολλές ΔΕΚΟ, μεταξύ των οποίων η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης



Πρόκειται πραγματικά για πολύ καλή και κερδοφόρα περίπτωση για να ξεφύγει από τα σαγόνια των μεγαλοκαρχαριών του κέρδους. Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση και παρόλο που λειτουργεί με όρους ιδιωτικής οικονομίας, ο χαρακτήρας της παραμένει ως εταιρεία κοινής ωφέλειας. Πρόκειται για Ανώνυμη Εταιρεία με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό Δημόσιο. Ασχολείται με την παραγωγή και κατανάλωση, τη διακίνηση και εμπορία οπωροκηπευτικών και κρέατος με διασφάλιση της ποιότητας και της υγιεινής κατάστασης των προϊόντων. Βρίσκεται σε χώρο 247 στρεμμάτων, με 43 στεγασμένους χώρους, όπου υπάρχει λαχαναγορά και 280 καταστήματα. Στην αγορά διακινούνται 600-800 τόνοι φρούτων και λαχανικών και περί τους 600 τόνους κρέατος. Περίπου 5.000 άνθρωποι δραστηριοποιούνται εντός του χώρου καθημερινά, εργαζόμενοι και αγοραστές, και 2.000 οχήματα Ι.Χ. και αγροτικά κυκλοφορούν στον περιβάλλοντα χώρο. ΑΥΤΟ !! Μεταρρύθμιση το λέμε έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive