Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Αυτό είναι το… ιδιαίτερο αυτοκίνητο του Εμανουέλ Μακρόν και της γιαγιούλας συζύγου του. ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Εμανουέλ Μακρόν και  συζύγου του
Από την μεγάλη γιορτή στη Γαλλία, δε θα μπορούσε να λείπει το "καμάρι" της Γαλλικής οικονομίας, η αυτοκινητοβιομηχανίας της. Η Citroen δημιούργησε μία ειδική έκδοση προ-παραγωγής του νέου πολυτελούς SUV της, του DS7 Crossback για την πρώτη επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στα Ηλύσια Πεδία. Πρόκειται...
για το SUV που είδαμε σε πρωτότυπη μορφή στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα τον Ιανουάριο του 2018. Οι Γάλλοι έσπευσαν να κατασκευάσουν μία προεδρική έκδοση, σε μαύρο και μπλέ χρώμα, με ανοιγόμενη οροφή, ώστε ο νέος Πρόεδρος να χαιρετήσει τον κόσμο. Αυτή είναι και η πρώτη εμφάνιση του αυτοκινήτου παραγωγής του DS7 Crossback! ο μεγάλο πολυτελές SUV της DS θα διαθέτει τον βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων THP 225 ίππων και τον πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων BlueHDi 180 ίππων, οι οποίοι συνδυάζονται με το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο της εταιρείας.
macron-ds_2
macron-ds_1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive