Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΑΥΤΟΣ το τερμάτισε. Τριανταφυλλίδης: «Άν έπρεπε να παραιτηθεί ο Τσακαλώτος, οι προηγούμενοι ΥΠΟΙΚ θα έπρεπε να έχουν αυτοπυρποληθεί στο Σύνταγμα». Και την Τσακαλώτου ΤΙ θα την κάνουμε; ΜΗΝ το πείς γιατί θα της αρέσει!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλέξανδρος ΤριανταφυλλίδηςΙδιαίτερα αιχμηρός με τάσεις υπερβολής προς τις προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης σε ερώτηση πιθανής παραίτησης του Ευκλείδη Τσακαλώτου από το Υπουργείο Οικονομικών. «Αν ο Τσακαλώτος θα έπρεπε να παραιτηθεί... οι προηγούμενοι υπουργοί Οικονομικών θα έπρεπε να έχουν αυτοπυρποληθεί στην πλατεία Συντάγματος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τριανταφυλλίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο βουλευτής κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σχετικά με το πού πήγαν οι υποσχέσεις για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, για επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ευρώ αλλά και για διατήρηση του ΕΚΑΣ προς όφελος των χαμηλοσυνταξιούχων...

«Για τον ΕΝΦΙΑ, για τα 751, για το ΕΚΑΣ, δεν εννοούσαμε ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κουπόνι σε μια κυριακάτικη εφημερίδα που το κόβεις και τη Δευτέρα πας και το εξαργυρώνεις στο σούπερ μάρκετ. Μετά από 40 χρόνια και μια χώρα παραδομένη, χρεοκοπημένη, εμποτισμένη από τη διαφθορά και τη διαπλοκή και το κλεψιμέικο Πασοκ και ΝΔ» απάντησε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.
Όταν ο κ.Τριανταφυλλίδης ρωτήθηκε αν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα υλοποιήσει παλαιότερη δήλωση του πως θα παραιτηθεί αν το αφορολόγητο όριο μειωθεί, δήλωσε με νόημα: «Επικαλούμαι τις κουβέντες του κ.Κρεμαστινού που αναφέρθηκε για τον κ.Τσακαλώτο με τα καλύτερα λόγια, ως ένας από τους καλύτερους, ίσως ο καλύτερος υπουργός Οικονομικών της τελευταίας 20ετίας είπε ο καθηγητής Κρεμαστινός που είναι από άλλο κόμμα. Αν ο Τσακαλώτος θα έπρεπε να παραιτηθεί γι’ αυτό που είπε, οι προηγούμενοι υπουργοί Οικονομικών, με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά, θα έπρεπε να έχουν αυτοπυρποληθεί στην πλατεία Συντάγματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive