Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Τι ζητάει ο απελπισμένος ένοπλος πατέρας πέντε παιδιών που έχει εισβάλει στον ΟΚΑΝΑ στην Σούδα. Άτυπη ομηρία τριών υπαλλήλων - Τραυματισμένος ο δράστης.ΤΙ λέει ο Δήμαρχος. ΒΙΝΤΕΟ


Ο άντρας βρίσκεται σε απόγνωση όπως αναφέρει το flashnews αφού το μοναδικό του εισόδημα για να ζήσει την σύζυγο και τα 5 παιδιά του προέρχονται από ένα περίπτερο στον Ενετικό Λιμάνι Χανιών, το οποίο θα το γκρεμίσει ο Δήμος Χανίων....
 Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί μια σοβαρή υπόθεση στα κτίρια του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή του Παλιού Ψυχιατρείου στα Χανιά.
Ένας άνδρας, κρατώντας όπλο, μπήκε στον χώρο με φωνές και απειλές....

Ο 45χρονος άνδρας, πατέρας πέντε παιδιών, συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και βρίσκεται σε απόγνωση γιατί δεν του ανανεώνεται η άδεια περιπτέρου που είχε στο ενετικό λιμάνι Χανίων.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις. Στη θέα των αστυνομικών ο δράστης πυροβόλησε και σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών.
Μέσα στο κτίριο αλλά κλειδωμένοι σε διαφορετικό χώρο βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι, ενώ έξω σε αυτό και σε αρκετή απόσταση αφού η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, βρέθηκαν και άλλοι εργαζόμενοι καθώς και συμμετέχοντες στα προγράμματα του ΟΚΑΝΑ.
Εκεί μετέβη και ο πατέρας του προκειμένου να τον πείσει να παραδοθεί, σύμφωνα με το flashnews.gr.
Να σημειωθεί πως ο 45χρονος φέρεται να έχει τραυματισθεί ελαφρά.
Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μετέβη στο σημείο προκειμένου να διαβεβαιώσει τον άντρα πως δεν θα εφαρμοστεί - τουλάχιστον για το καλοκαίρι - η απόφαση κατεδάφισης του περιπτέρου.
Ο ένοπλος ζητούσε να μιλήσει με τον Εισαγγελέα και τον Δήμαρχο Χανιών Τάσο Βάμβουκα.
Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν σπεύσει συγγενείς και ένας γιατρός, οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί. Εκεί βρίσκονται επίσης, κλιμάκιο της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, αλλά και ο Εισαγγελέας.
Ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. και ο κ. Βάμβουκας συνομίλησαν μαζί του και παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις του Δημάρχου για την διατήρηση του περιπτέρου, ο ίδιος ζήτησε και έγγραφη χορήγηση της σχετικής απόφασης, κάτι που όπως είπε ο κ.Βάμβουκας, δεν μπορεί να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive